• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    WRATA
    WRATA --- ---
    Ja mel ucet z druhy ruky, napred napul s kamosem a toho sem koncem roku 2005 vyplatil. Tenkrat to byla jjna doba no ;)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Si vzpominam jak mi jedno misti id kupovalo kopii hry v nemecku, ja posilal penize pres western union (nebo jak se to jmenuje), a on pouze rozbalil hru a nadiktoval mi klic... V cechach se cekala dodavka v horizontu 14 dni :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ( A nejstarsi zaloha klubu je koukam z 2009 :-(, ale mozna maji spravci nekdo ulitou i tu z roku 2005 )
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WRATA: Pro ty bez preorderu az v breznu, co pamatuju, tak se behem 1. 14 dnu v CZ vyprodalo a lidi cekali az se zas naskladni.
    WRATA
    WRATA --- ---
    TRAGED: Uz v unoru jo? Ja mel za to ze pozdeji. No leti to hrozne no ;)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    14let od launche v EU.

BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: nerikam, ze byl tezkej, jen to byl proste cancer. Porad s tim clovek musel pocitat, porad musel focusovat ty maly mrdky. Na reaping vezmes do grupy ele shamika nebo frost dk/maga a nazdar, za 10s zadnej reaping neni :-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: mi prave prisel velmi easy
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: 100% je to neskutecne ez, proste jen zprasis velkou grupu. Obvykle +- 15s zdrzeni. investi byli vylozene rakovina
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: fakt si to myslis jo? :D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    DWAY: proti Uldiru, kde nefungoval až do konce raidování hned první výtah to je zlatý.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ale zabugovane to maji radne ten raid
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: tak jako muzu se pochlubit 7/9 N ale nevim jestli to tu nekoho ohromi :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: rozhodne lepsi nez infest
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Co rikate na reaping btw?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Co na to říct, online jsem prakticky denně, ale není čas ve hře něco skutečně udělat.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    To už všichni přestali hrát? Další raid odprogressovaný (teda Methodem, no) a nikde ani zmínka, chlubení se x/9M... Zatím jsem to prošel díky týdnu na horách jen na normal, ale musím říct, že je to podařené a některé mechaniky jsou hodně originální. Plus má člověk dojem trochu smysluplného příběhu, což jsem u Ghuuna a spol fakt neměl.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KAISERIN: vetsina nasich first killu je podobnejch :-D mam radost, protze sme fakt casualove a tenhle datac se nam fakt dari :-)
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    BARTUC: Gratulace, takhle vzpominam na nas kdysi prvni kill Ultraxiona, kdy prezil akorat paladin v bubline:)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Musim se pochlubit. Včera se nasi casual guildicce povedlo sundat Zula na mythic :-) Klasickej Night raiders clean kill: v okamziku smrti up dve roguny a dva healeri :-DDD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam