• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    KALTY
    KALTY --- ---
    JANDOS: Shadow priest ale nebyl moc viable. Na začátku určitě ne.
    VODNIK: asi tak. U nás byla ze začátku jedna pořádná CZSK guilda na serveru + my (Memento Mori). Takže sehnat lidi na raid byl každotýdenní oříšek. A sehnat lidi co mají nějaký skill teprv.
    Alta na úrovni měl u nás jen raid leader který měl mága a druida a musel chodit většinou s healerem.
    Nějaký ideální setup se fakt neřešil :)

Tak alespoň nějaký ten scrn.

Poslední boss co jsem stihl ve Vanille byl Anub.
    Poslední boss co se stihl v AQ - Twin Emperors (Bohužel na oko MM stihl jen jeden pokus a pak se šlo radši do Naxxu)
    Scholo ve třech lidech byl jeden z nejlepších dungů co jsem zažil a strašná prdel s mým prasetem Tchýně
    Oh. Nefarian...
    A best quest ever

Tím končím tapetování a nostalgii :(

VODNIK
    VODNIK --- ---
    SIRLOON: ve vanille to ve většině guild nebylo o tom, že pro tenhle raid potřebuju takovej a takovej setup a každej sklapnul uši a šel na alta (kterého v té době beztak měl málokdo). Bralo se co bylo a co si tak vzpomínám tak na Onyxii jsme chodili když se sešlo aspoň 30 lidí, 40 nebylo snad nikdy
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    VODNIK: tak do MC byl lock urcite nutnost kvuli banishovani elementalu, jinam si moc nevybavyjy jestli byl tolik potreba resp. zadanej
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Asi jsem hrál v divných guildách, ale pod 4 warlocky jsme na raidu nikdy neměli, často se tam snažilo nacpat i 6 :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jako ve Vanille jsem hrál Huntera. Lock u nás v guildě na TH byl jen jeden. Později už víc a každý byl skoro full T2 po pár runech. A já neudělal full T2 nikdy, protože hunterů bylo mrda a když jsem ji konečně dostal tak to dal můj RL kámoš někomu jinému omylem a pak už se tam nešlo. :) A to jsem byl jeden z nejvíc raidovacích lidí.
    Jen prostě bad luck u Onyxie.

Na Kronosu jsem hrál human warlocka a bylo to super. Do raidů jsem tedy nechodil. Ale lock byl super na levelení i do wPvP. Jen tak někdo mě nedal. Někdy ani dva. Jsi soběstačný i v těžších bojích s potvorama.
    Jel jsem affli/demo a měl už jsem naučený systém kdy jsem měl na VW jednoho, druhý byl na něj natáhlý a třetí běhal ve fearu :) Na 60ce už jedeš SM/Ruin a je to zas trochu jiný hraní.

Kurňa. Svrběj mě prsty, ale na PC už hrát nechci. Na PS4 toho mám až až :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SIRLOON: V tom se mel hrozne stesti, potom co jsem nasbiral veskere ingredience, tak se slo nahodou do v Dire Maulu a splnilo se v podstate nahodou :-)
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Haha jj :) Akorat mam chut zkusit locka za alli kvuli BoS, nicmene uvidime jak to bude.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Docela se tesim, az zase vsichni budou delat kone pro locka :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PIVECEK:Tak to se priprav na plneni baglu shardama az po okraj a vetsinou jen spamovani shadowbolt, viz DoTy nize, a i to velmi opatrne, protoze takovej shadowbot dokazal kritnout tak, ze urval aggro 1.. 2, byl myslim i talent, kdy sbolt nechavat debuff, kterej sanci kritu zvysoval a nemusel byt tvuj, takze stacilo aby to mel jeden lock a uz ste se vezli :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    PIVECEK: njn, jenomze warloci meli vsechno prvni, protoze byli jeden nebo dva v raidu a setovky co padaly byly z pulky pro warlocka
    WRATA
    WRATA --- ---
    TRAGED: Nene, uz v 1.11 nebo tak nejak
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    TRAGED: Neboj, ja locka hral ve vanille, takze si ten teror se soulshardama zive pamatuju :) Ale nedostal jsem se s nim na nejake vaznejsi raidovani, tak to chci napravit.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Kazdopadne "Soulshards strikes back" :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PIVECEK: Tak nezapomen, ze budes potrebovat misto par batohu soulbagy :-P
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    VODNIK: Tohle bylo upraveno a bude i v "novem"
    WRATA
    WRATA --- ---
    Destro, ne demo
    WRATA
    WRATA --- ---
    VODNIK: A garra bez locku das jak na zacatku? Proste pojedou demo a nebudou moct mit imp. Shadowbolt no
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    PIVECEK: s lockem opatrně aby ses vůbec do raidu dostal. Protože počet dotek na bossovi byl ve vanille omezený, tak lockové nebyli zrovna oblíbení
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    ICARUS: Proto pojedu locka, abych tam jednou za uhersky rok zmackl life tap:))
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    KALTY: Taky se tu bavime o hre, kde treba pve rotace maga je DOSLOVA spam frostboltu. Moc premysleni nebude potreba.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam