• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    KALTY: vsak pokud by tam byl DK tak by to nejspise byl WoTLK ergo DW frost tank :-P
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: Ale tak já nehraju wow roky (pravidelně)
    KALTY
    KALTY --- ---
    DWAY: od tý doby co nemůžeš tankovat dual wield tak DK prcám :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    KALTY: meh, dokud tam nebude DK tak me to netankuje :-D
    KALTY
    KALTY --- ---
    LIQUIDFREAK: akorát jsem úplně v pi.. s výběrem postavy.
    Hunter - Ve vanille jsem hrál huntera. Rád bych si dal znovu hunter quest, ale nechce se mi do huntera znovu moc. Sice dobrý v PvP i wPvP, PvE netočí tolik, ale potřeba je. Ale od TBC jsem v podstatě huntera nehrál. Vanilla + TBC jsem s ním měl přes rok čistýho času :)
    Warlock - Na Kronosu. To je prostě srdcovka a ve vanille neskutečná postava. wPvP, PvP, PvE. Na všechno super. Netočí sice tolik co mage a má problém s threatem, ale prostě samé plusy. Na levelování na PvP serveru absolutní top. Jen jsem ho už měl na Kronosu na 60ce. Tak nevím. Asi bych šel spíš do orka se stun rezistem než UD. Fear break je sice super, ale víc mi asi bude hrozit stun od roguny, wara, pala nebo klidně PvP specs mage, lock atd.
    Rogue - hodně mě láká. Ve vanille super DPS, wPvP, PvE, BG (ale bez AV bohužel. Tam to hapruje). Leveloval bych určitě jinak než combat. Nebo možná ze začátku combat dagger. Pak asi hemo s imp.sapem s MH mackou nebo mečem (ale ve stealthu přepnutí na dagger) a v instancích dagger a backstab. Ale nevím nevím. Bude jich zase jak nasráno.
    Mage - v podstatě všechno super. Hodně jsem nad ním přemýšlel. Ale asi to teď nevidím.
    Warrior - taky jsem hrál na free serveru, ale jen do 40ky. Kdybych měl stabilní partu na levelení, tak do toho asi jdu. Ale nevím kolik budu mít času na to shánět spoustu různých equipů. Je to super DPS, wPvP blbý na solo, PvP super s healem.
    Druid - vyskočil mi teď vlastně druid včera ještě. Vím, že na Kronosu jsem o něm přemýšlel po lockovi a udělal jsem si jednoho. T1 leveling, wPvP tě jen tak nikdo nezabije a ukitovat můžeš skoro každýho. PvP super v hybrid buildu. WG neskutečný pocit. Nebudu asi raidovat, takže tank do grupy a hybrid do PvP. Jen jsem nikdy nehrál moc healery. Jen v PvP. Takže když bych se chtěl podívat do MC, BWL atd. tak nevím nevím.

Se z toho prostě opíchám. Takovýho vymýšlení a pak se na to stejně za tři měsíce vykašlu, když nebude správná grupa :)

SIRLOON: ať si udělá krávu...
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    LIQUIDFREAK: ja jo. Jen asi nakonec budu muset jet aliky kvuli kolegum. Nejsou Belfove, tak prece kolegyne nepojede nic osklivyho a muze jet jen Nelfy. Zensky uvazovani je nahovno :-/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak zejtra posledni stress, 13tyho nickpick, jste stale nateseni stejne jako ja? :D
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: Saurfang uz je taky vetchej starik, ve srovnani s Go'elem, kterej je v nejlepsich letech
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ty jo Sarufang je uplne prcek oproti Thrallovi :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    JANDOS: kurec krapet spoiler chtel bych se na to podivat, ale asi pockam na konec nazjataru.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Retail uz me sice nezajima, ale uz x let si rikam, ze AxH konflikt nedava uz davno smysl. Takze jestli se na to konecne vykaslou jedine dobre.

9.0 WILL BE BIG! The END of Alliance & Horde In WoW & Thralls MASSIVE Admission CINE BREAKDOWN
    https://www.youtube.com/watch?v=4o-WhfpPrIY
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    ALEXUSS: Jesus de Sade a jeho hosté souhlasí.
    Myslím, že v češtině to bylo ještě lepší: Fisting, to mě baví, fisting, to je zdravý.
    ALEXUSS
    ALEXUSS --- ---
    KALTY: Ale tak i při fistingu se dá skvěle odreagovat...:DDD
    KALTY
    KALTY --- ---
    KOKES: myslel si asi fishing :)
    Mě třeba ten leveling fakt hodně bavil a vlastně se na něj dost těším :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    podle mě je classic wow opruz při levelingu, ale na to odreagovat se při fistingu, jen tak se hodku plácat u vody a tahat boty a rumy apod, nebo se toulat je naprosto super.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KALTY: ale choť topiče :p
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    KALTY: blbost pandy sou wow uz od zmrzlyho trunu :p
    KALTY
    KALTY --- ---
    CLAVEN: wow s pandama není wow!!!
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ZAREK: JJ, akorat na to koukam.