• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    TRAGED: no spis hodne sedive. vypadala tak na 60
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SIRLOON: Starsi prosedivele dame mohlo byt v dobe uvedeni 35! :-]
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Ted sem videl v metru starsi prosedivelou damu v triku s logem hordy. Docela by me zajimalo jestli vi co ma na triku nebo se ji jen libil ten obrazek. Bohuzel metro odjizdelo a uz sem se ji nestihl zeptat
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ENDER: Sak jasny :) Vono to je prast jak uhod
    WRATA: Jo takhle :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Ja sel na Shazzrah, protoze tam sla vetsina severskejch guild (svedi,norove,danove) co jsou obvykle lidi co mluvej anglicky. Na cechy ve hrach jsem dost alergickej (kdo si pamatuje starej Drak'Thul vi o cem mluvim:)
    Hlavne v situaci kdy je na obou serverech tak obrovsky mnozstvi lidi a bude tam spousta layeru je to asi stejne jedno.
    WRATA
    WRATA --- ---
    LIQUIDFREAK: No Sha byl puvodni plan, pak se k linku na ten strawpoll dostali spanele a behem pul hodiny z toho byl Golemagg ;)
    ENDER
    ENDER --- ---
    LIQUIDFREAK: takze na sh nebude skoro nikdo.. Ja dokazu zit s vyplym generalem a trade kanalama
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WRATA: No ty, shazzrah ftw :D na golemagu bude zas cely bb a dt
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Já jsem na Thunderhornu, cz/si tam furt nějaký jsou. Ale na nikoho ze starejch přátel (N.O.C., Zatracenci) jsem bohužel ještě nenarazil...
    WRATA
    WRATA --- ---
    ENDER: Golemagg
    ENDER
    ENDER --- ---
    bude zase nejakej czsk server jako shadowmoon? :)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Mimochodem, Battlechest už k hraní není potreba, stačí založit účet, subscribnout a můžete vesele levelovat do 110...

Jinak je to celkem zajímavý, dost to zjednodušili, ale celkem mě to zatím baví...
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    KALTY: mne to bylo divny, ze se mi hra vcera po nainstalovani spustila a jely i servery...
    KALTY
    KALTY --- ---
    KAISERIN: na wow interface pod classic
    KALTY
    KALTY --- ---
    DREWDARK: Stress test probíhá ještě do teď :)
    DREWDARK: čekal jsem víc
    DREWDARK
    DREWDARK --- ---
    Tak serverů na výběr moc není...
    WoW Classic Realm Names and Types [Europe] - Classic Discussion - World of Warcraft Forums
    https://eu.forums.blizzard.com/.../t/wow-classic-realm-names-and-types-europe/67930?u=shnea-aggramar
    DREWDARK
    DREWDARK --- ---
    TRAGED: 40 minut jsem čekal ve frontě a po půl hoďce byl restart. Úplně jsem omládl o 15 let...
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    KALTY: Je někde seznam addonu, co půjdou?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LIQUIDFREAK: To je feature! Co to bylo za autenticky Vanilla zazitek, kdyby si to mel bez queue :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Vo zadnejch nevim hele resp u mne zadny nebyly
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam