• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    ALEXUSS
    ALEXUSS --- ---
    LADINEK: Normální asi nikdo no, to máš pravdu...:)))
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Tak snad nikdo normální v první den nehraje ne?
    ALEXUSS
    ALEXUSS --- ---
    KALTY: Teď si píšu s kámošem co je na Golemaggu. V noci logoval a byl 13 518. ve frontě s čekačkou cca. 150 min. Já měl včera lognuto odpoledne, ale pak jsem blbec odlognul a když jsem se lognul na Mograine znovu ve 23:20 takl už jsem byl 4096. s čekačkou 36 min ale ve finále to lognulo dřív, asi po dvaceti minutách.
    KALTY
    KALTY --- ---
    ALEXUSS: já zatím neměl ani jednou. Ale já jsem byl při launchi šťastnější a lognul jsem hned. Pak jsem toho nechal po jedné a v 7 jsem si k tomu sednul bez čekačky na pár minut.

Jinak ale někteří čekačky velké. Ve dvě v noci prý dvě hodiny.
    ALEXUSS
    ALEXUSS --- ---
    Docela by mě zajímaly čekačky na Golemaggu, když na Mograine je při Medium populaci čekačka 45min a víc.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Sem to po deseti letech taky zase zapnul :D

KALTY
    KALTY --- ---
    J4C0B1M: tak tahle kunda mi dala zabrat :( Já bohužel bez úspěchu. Až ráno.
    Přeci jen s lockem se taguje blbě :(
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    aneb když se sejdou rozumný lidi

MATHES
    MATHES --- ---
    Fun times

ALEXUSS
    ALEXUSS --- ---
    Tak změna plánu, nakonec přeci jen stará dobrá Horda a Mograine PVP.

DWAY
    DWAY --- ---
    JULIAN: ja spise myslel v BFA. Vanilla je authentic se vsim vsudy. Vcetne queues. Ale BFA by sneslo bud sharding, nebo cross realm guilds... Communities sou krok spravnym smerem, ale not quite there.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    DWAY: ale sharding nikdo ve vanille nechce
    DWAY
    DWAY --- ---
    PUEBLO: blizz se nema moc jak poucit. Bohuzel v tom vidi monetizaci, jinak uz by davno sli cestou megaserveru a shardingu podle potreby.
    ENDER
    ENDER --- ---
    KALTY: to me napadlo za minutu u stolu, tech reseni muze bejt vic..
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    si takhle jdu do svyho skladiste pro pravudla vampiru a tohle na mne vykouklo, uz to bude zase platny :D

KALTY
    KALTY --- ---
    ENDER: to je právě větší píčovina než jak to dělají teď.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Hehe,ja se picnu. Včera jsem si volal s bývalým kolegou který mě v 2005 k wow pritahnul a trochu jsme laskovali ze bychom to zas ze srandy zkusili ale toto mě zase odradilo :))cekacky,migrace,...copak se vůbec nepoucili??

Btw nevíte bude po BfA nějaký novy datac nebo Blizzard oprasi TBC? :-))
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ENDER: Jj presne, je smutny ze nam to dochazi ale jim ne. Zas se setri na nespravnych mistech, dmnce
    ENDER
    ENDER --- ---
    LIQUIDFREAK: hlavne meli proste idioti tech serveru udelat 30 a pak je pospojovat, pripadne udelat free migrace, protoze uz ted je mi lito lidi co skonci na czsk serveru..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ENDER: Mno pojebali to zas kapitalne, ve chvili kdy zjistej ze je secko full daj dalsi servery. A komunity co sou domluveny tejdny ted akorat rozemelou na prach. GG :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: genuine vanilla experience. Co si stezujes? :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam