• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    HAVANA: já mám dojem že tenkrát někoho podrazil a na ten gong udeřil sám. Ale je to promlčené :-)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VODNIK: Akorát si pamatuju že to způsobilo tenkrát dost zlý krve a zdechliny z toho nebyly moc nadšený...
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    HAVANA: už si to moc nepamatuju a od různých tehdejších členů BD jsem slyšel tolik verzí, že netuším co je pravda. Prandur už každopádně dlouho nehraje a odstěhoval se někam do US
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VODNIK: Jak to přesně tenkrát bylo s tím scarab lordem a aq gongem?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    HAVANA: jo, asi máš pravdu, vlastně Plandulův černý brouk je celkem legendární historka a to už byly BD
    KALTY
    KALTY --- ---
    HAVANA: jj
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VODNIK: Úplně na začátku byly chvilku top zdechliny, myslím že BWL ještě dali první oni...ale někde okolo aq a naxxxu už byla top Black Division, a zůstala tam i po dobu BC.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    HAVANA: guilda BD byla dávno po Vanille, tam za hordu pokud vím vedly Zdechliny
    WRATA
    WRATA --- ---
    HAVANA: Ptal ses na Ali ;)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    WRATA: Jop.

Myslel sem ze si psal top czsk celkově.
    WRATA
    WRATA --- ---
    HAVANA: To ale nebyla Aliance
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    WRATA: Top czsk byla Black Division.
    WRATA
    WRATA --- ---
    LAAZI: Ta byla top CZ/Sk, celkove byla top gilda Inevitable
    DWAY
    DWAY --- ---
    JANDOS: ani ne, meli 15 let taktik, simulaci, planovani nejlepsiho setupu a tak. Nerikam ze to je lehke, to ne, ale rikam ze to je o dost lehci nez to bylo ve vanille.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    HAVANA: Motion?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Nemůžu si teď vzpomenout. Jak se jmenovala top Ali guilda na drakthulu v době vanilly?
    LANMANCZ
    LANMANCZ --- ---
    LANMANCZ: nvm, uz sem nasel. Kdyby nekoho zajimalo tak ceska ali guilda na Zandalar Tribe se menuje NightWatch.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Mě teda minulej tejden pěkně vyzmrdil nejakej rogue.

Jak je quest v barrens na echeyakee (lev, zatroubis, ona přijde, zabijes, lootnes, des do hajzlu..), tak sem si zatroubil, objevila se, on ji ninjnul, zabil lootnul a utek...a já musel zpátky do crossroads, protože quest item zmizel :D

ZAREK
    ZAREK --- ---
    LADINEK: taky sem na nethergarde keep, ale na alikach
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam