• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Asi zkusím :)

ZAREK: imo je to asi stejne tezky, jako na klavesnici. Tam mas taky omezenej pocet klaves a kombinujes je s shiftem, altem a ctrl. V podstate je to to samy, jen na ovladaci je to prehlednejsi, protoze nemas 5 baru s milionem ikonek, ale bar se ti zobrazi podle toho, jaky alternacni tlacitko zvladnes. V podstate me nenapada, jak lepe to udelat.

Jinak bindujes pretazenim skillu / itemu / makra do action baru. po nainstalovani addonu provedes minutovou kalibraci a dal nic neresis.

Jen varovani - pred instalaci addonu doporucuju dat key bindings do defaultu, pak je to v podstate bez prace.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    HAVANA: ani ne, jen je asi oser to nabindovat a naučit se
    HAVANA: LT, LB a LT+LB prepinaj funkce ostatnich tlacitek. Vse je videt na upravenych barech, takze se v tom velmi dobre orientuje a nabizi tak 40 skillu / itemu.

navic stisk prave packy aktivuje klasickej cursor, takze pokud chces kliknout v pravem baru, jde to. Pochopitelne to neni tak pohotovy, jako mys, ale tu mam furt po ruce a da se to s ni kombinovat (i s klavesnici, btw)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Vím jak funguje ovladač na konzoli. Ve wowu používáš víc tlačítek než je moznejch prsty nelamajicichh kombinaci
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    HAVANA: rekl bych spousta kombinaci tlacitek
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    AVATAR: Jakej ses level? Jak se dá na omezeným počtu tlačítek ovládat hra kde potřebuješ používat spoustu skillu?
    cau, ja jen, ze me kolegove ukecali a rozjel jsem classic. Srala me mys a klavesnice (par let uz na pc nehraju), tak jsem zagooglil a nasel addon consoleport, kterej je uplne uzasnej a s xbox one controllerem se to hraje opravdu hezky. Sry, jestli nosim drivi do lesa, ale treba to nekoho nadchne, jako me :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Zlaty PvE server, aktualni cena 200g za cely set i kdyz je mozne, ze se zrusenim layeru a cim dam tim vice postavami na 60 to take pujde trochu nahoru, zatim se v noci daji devilsauri farmit celkem v pohode.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HAVANA: Já znám to co myslíš a celou tu story - kolaborace s druhou frakcí, směny kdy kdo bude kde farmit, domluva přes discord, patterny dávat do aukce za směšný ceny, ale materiál bude pak nedostatkovy.

U nás jsem to myslel z důvodu, že zabíjís kohokoliv kdo je 55+ a vypadá že by mohl dát sólo Dsaura a kontrolujes celý Ungoru
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    J4C0B1M: Jasně, to ste normálně farmili. Mafia funguje tak, že nikoho nepustej aby farmil taky
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HAVANA: My ji dělali dneska jen ve dvou lidech :D všechny spawny po dobu dvou hodin, záleží na layeru
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    J4C0B1M: Jo. Pvp je chvílema všude. Většinou to začne jeden útok a pak se to veze..

Třeba pár dnů zpátky sem dělal q v strangeltonu, po chvíli tam naběhlo deset aliku, pozabijeli nás a dělali quest oni...o deset patnáct minut pozdějc se role otočili..a zase sme měli převahu my...osobně bych byl pro uzavření dočasného míru, ale občas to zábava je
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    J4C0B1M: Já se teď docet, že na nekterejch serverech funguje něco jako devilsaur mafia..

Několik lidí z obou stran se dohodne a společně farměj devilsaury. Většinou po dvojicích obsadej spawn pointy. Pokud se tam prichomejtne někdo z druhý frakce, tak ho sundaj...pokud ze stejný, tak daj vědět kolegům z druhý, ty tam nabehnou a zandaj je. Jako bonus sou ještě lidi mimo, který přijdou na pomoc ve chvíli, kdy se to tam zvrtne. Jsou pak schopný do ungora dostat raid i dvaceti lidi během pár minut (HS do gadzetanu). Kůže prodaj za cenu jakou nastavej (protože maj monopol, urcujou ji jenom oni bez konkurenčního boje, prachy si kdyztak předaj přes neutrální ah..

Fascinující :D

J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    *a nic za to nechtěli a neměli ani LW
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    A hrajete na PVP serverech? Protože u nás je získávání kůží jediný PVP, Ungoro je zatím jediná aréna, už jsem potkal pár lidí co mě jen doprovázeli a pomáhali zabíjet alíky, takže možná proto ty věci můžou bejt těžší k nafarmení a tim vyšší cena...
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Na Nethgarde Keep za hordu, gate 185g, rukavice 80g...
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    HAVANA: J4C0B1M: Já jsem na mograine a koukám, že gauntlets za 148 a leggings za 234, ale zda se to prodá, nevím.
    ENDER
    ENDER --- ---
    WHITEANGEL: ceska komunita a asi 10 znamejch
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Aco je na Golemagu ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam