• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    SIRLOON: me se tam libi, slusna nevim, ale povida se tam a nekdy i nejakej guild run se slozi

a vy tady vsichni zvladate mit pet postav na classicu a na retailu na alianci i horde a nepraskne vam z toho hlava? :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: to je RP, tam mam alika. tam je nejaka slusna guilda?
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    SIRLOON: hydraxian waterlords! :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    mam ten samej dotaz co kolega prede mnou. na nejakem normal serveru, mam u obou hordu. na pvp server uz sem moc starej a nechci se nervovat jeste vecer kdyz prijdu z prace
    ENDER
    ENDER --- ---
    ALEXUSS: frost wolves, ted uz mam pocit jedina velka ceska guilda... anglicky mluvici neznam
    ALEXUSS
    ALEXUSS --- ---
    Tip na nějakou fajn social guildu na Skullflame, která nemusí být nutně CZ/SK? Kámoš mě navrtal do Classicu, ale je víc off než online a ten Classic nějak moc není na solo gaming.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ja to nastavoval nekdy minulej tejden a bylo to docela rychly...zatim spokojenost
    AVATAR: jen teda, nastavoval jsem ho asi tri hodiny. Takhle to nikdy nevylevlim :)
    ZAREK: dobrej addon, diky za tip.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    DOOMGUY:

1. Ten hitcap je ve skutecnosti 8%. 1% z gearu/talentu se ale ignoruje, pokud ma targer o vic nez 10 vetsi rozdil mezi tvym weapon skillem a jeho defense (=pro fight s bossem, pokud mas weapon skill 300 je to 15).
    2. Pokud mas diky talentum/racialce/gearu nekde +weapon skill, tak je hitcap 8%.
    3. Je to soft hit cap. Je to cap pouze na zluty utoky
    4. Ano, chapes to spravne, po ziskani soft hit capu, je lepsi brat itemy co davaj +crit/+ap radsi nez +hit.
    5. Tohle se trosku meni kdyz dojdes ke Crit capu, resp nad nej. pak je kazdej dalsi +hit defakto +crit
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DOOMGUY: u bosse ten hit cap je posunutej. V nejakych videich to bylo vysvetleny
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    Chapu to dobre, ze pokud mam chance to hit +5 z talentu u roguny, +2 z devilsaur setu, +1 z Maraudon Princess ringu a +1 z Hinterlands trolliho trinketu, tak mam +9 a tedy jsem hitnul cap a dal to nemusim resit.

Takze dalsi gearovani uz je spis zonglovani s itemy az v pripade, ze padne neco lepsiho na hit cap. Ale napriklad wyrm ramena z BRD questu na +2 to hit uz nepotrebuju a muzu si tam dat napriklad nejakej setovej item.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ENDER: tam se nemuzes zasmat, jinak muzes urazit neci starou Cha chacha chach
    ENDER
    ENDER --- ---
    HAVANA: jsi vtipny, madarsko je krajina bez humoru.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Ježiš..
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    HAVANA: smajlíky ten tvoj pridrbaný koment nejak vylepšia? Teda okrem toho, že dajú najavo, že si ešte myslíš, že si vtipný? Ty lolo jeden.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    CLAVEN: Myslel sem, že není potřeba psát smajlíky, aby kazdej pochopil vtip..zapomněl sem na madary...achjo
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Ja bojkotuju uz leta! A tim, ze se Bungie uz vyvazalo z jajich jha, budu uspesne bojkotovat dal!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SIONMAN: na Nyxe nikoho nebude zaujímať, že Blizzard tvrdo fajčí čínsky mikropenis, hlavne že "víC epIků pRO mĚ"
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SIONMAN: Jen ať bojkotujou, aspoň bude víc epiků pro mě
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam