• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Když sem byl healer (a jako šaman sem měl vždycky na starost raid) tak sem bral jako osobní fail když mi naky chciplo a nemusel mi nikdo nadávat že sem to nezvlad. Když sem ted meeleecko a chcipnu, beru automaticky že ten někdo komu se nepodařilo mě udržet naživu si to vyřeší sám se sebou, takže mu nemám potřebu nadávat :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    HAVANA: na nasem zen-buddhistickym realmu mi kluci holky nenadavaj, to byl jenom takovej pratelskej stouchanec na dobry rano :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: V první řadě se o sebe má roguna postarat sama. Potka, bandáž, helathstone...a až pak nadávat že ji nepřišel heal. Navíc dost často se z toho ohně dá utéct
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    HAVANA: mrtva roguna je chyba healera :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    asi to takhle z fleku nespocitam, ale hra ma bejt zabava...a crity sou zabava, takze crit all day long i pro swordy.

(nebo muzes skoncit nekde mezi a brat veci ktery ti zvysej staminu, protoze mrtva roguna dmg neudela)

cely je to o balancu
    HANZILLA
    HANZILLA --- ---
    WRATA: agree
    WRATA
    WRATA --- ---
    DOOMGUY: 3% crit vymenit za cca 70 ap mi prijde jako velmi dobrej trade
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    Je lepsi za combat sword rogunu mit unbuffed 683 AP a 24.3% crit a nebo 750 AP a 21.1% crit. V obou verzich mam +8 hit chance a 305 weapon skill. Budu to ofc zkouset ve hre, ale zda se vam na papire jedno vyrazne lepsi nez to druhy?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    WASQ: ja dingnul v sobotu dopoledne...a v nedeli v MC hned lootnul Brutality blade a T1 wristy. Tequilla je stastna rogunka
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    gzgz!
    WASQ
    WASQ --- ---
    Jasný, konec tutoriálu
    WRATA
    WRATA --- ---
    WASQ: F, ted muzes zacit hrat ;)
    WASQ
    WASQ --- ---
    JE TO DOMA! :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: more dots!
    HANZILLA
    HANZILLA --- ---
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: aaaaand it's stuck in my head again...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: A na Onyxii video nepotrebujes?

Onyxia Wipe Animation
    https://www.youtube.com/watch?v=HtvIYRrgZ04
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    J4C0B1M: sem mluvil rychlejc nez sem myslel a podival se na yutubko rovnou :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    SIRLOON: tak to vypada ze sem se asi blbe kouknul na tu rychlost, ale asi tu aspd maj jako predtim. BT ma dost velkej respawn, zabijes x hodin abys ho nasel a pak ti/te ho nekdo kuchne pred ocima
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: asi chceš to dlouhý co
    Comprehensive Molten Core Boss Strategy Guide!!
    http://www.youtube.com/watch?v=_AOcpcHxW3E
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam