• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    15 let
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Dneska večer jsme šli strat ud. Během čištění se bavíme o tom, že na našem serveru se prodává recept transmute undead to water asi za 1500g a že návratnost investice je cca 3 měsíce..

Po nějaký době nám z moba padne lockbox...říkám příhodu z dneška, kdy mi Hunter nedal za otevření dysko...

Náš Hunter kterej jde s nama mi dává trade, z prdele tam dává jeden copper a lock box..

Otvírám ho...
    Za pět vteřin z toho lockboxu vylootoval recept undead to water.

A největší bizar je, že říkal že většinou lockboxy nechce řešit, tak je střílí rovnou vendorovi...

NAVARA
    NAVARA --- ---
    WHITEANGEL: Však já tam napsal classic, vůbec nevím jestli takový realm na retailu je :)

Ale klidně někam přemigruju, je tam poměrně mrtvo a dungy běhám vesměs s cizíma - gidla je spíše sociální, nic na běhání dungeonů společně.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Me zajímá classic retail je trochu mimo...
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WHITEANGEL: ta na nástěnce nestačí?
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Udelejte nekdo nejakou tabulku kde kdo hraje at vim kde si mam zalozit dalsi char ?
    WRATA
    WRATA --- ---
    HAVANA: To uplne v pohode ziskas z nexusstriku ;)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    DWAY: True that. Z něčeho ty nexus Crystaly na t3 sety získat musíš :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    HAVANA: to je tak vzdycky. Je to secret blizzard setting. Ze zvednou pravdepodobnost dropu pro tu classu ktere je v raidu nejmene (idealne zadna)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    btw, nejvic funny je, ze vsichni druidi co mame, maj full T1 sety a 2 kusy T2...a furt ty druid veci padaj...nejmin hrana klasa ma nejvic dropu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HAVANA: povidej mi o tom, kdejaky zelenomodry hrdina lita s wrath helmou ale ja furt nic :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Btw z onyx už nám padli tři ty warsky sekery...asi 4 nebo 5 t2 rogunskejch hlav...ale meč ani jeden...je to bugnuty
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    J4C0B1M: Onyx je v pohodě...ale ten ragnaros je prostě blbej, protože potřebuješ dps. A když ho máš o třetinu nižší, už je to znát

Tejden zpátky sme ho dali v klidu ještě dlouho před vyvolanim adek
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HAVANA: My si "už" rozdělili lidi na Onyxii 20/20, abychom si zdvojili loot, takže ano, max jeden den raidy a dejme tomu druhej na Scholo/Strat/DM farm
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    TETREV: prebis PvE equip uz vischni maj...prijde mi, ze ted se da PvE da hrat jednou tejdne po resetu (onyx/mc)..i kdyz my sme si to udelali tezsi, a po nekolika tydnech farmeni MC+onyx na jeden zatah (asi za 3-4 hodiny cleared) sme udelali raid2, rozdelili lidi...a vysledek je ten, ze jedna grupa ragnara dostala na 30% a druha se uvidi jak se ji postesti dneska

(btw, funny vec. kdyz nevyvolas ragnarose, tak musis druhej den zase zabit majordoma..full boss fight ale bez dropu)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Na druhou stranu, leveluje se tam vyrazne rychleji nez venku.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TETREV: Ano. BRD a Sunken temple ted budou tvym novym domovem :-)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    HAVANA: ta roguna zni jak: jdeme vsichni sborem, za tim prvnim volem
    TETREV
    TETREV --- ---
    Jako teď jsou krušný časy, ono to za pár týdnu opadne až lidi budou mít nějaký věci za honory už, ale teď se prostě otevřela stavidla a všechny 60 místo toho aby farmili v dungeonech bis PVE equip tak skládaj grupy a huntěj po světe honory. Já mam 52 a je velký štěstí když přežiju víc jak 5 min questění.. jsou schopný se za mnou rozjet a sledovat klidně přes dvě oblasti. Asi těch 8 lvl budu muset dodělat po dungeonech, jinak nevim. .)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HAVANA: Jedno slovo: Azuregos ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam