• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MATHES: Kontrolovat populaci Hordy, aby se moc nerozlejzala po serveru :)
    RALI
    RALI --- ---
    MATHES: do zblbnuti delat dokola furt to stejny a zas a znovu, jako u vsech MMO :D
    Ja si vzdy v tuto chvili zacal expit novou postavu :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    MATHES: Sehnat aspon par kusu pre-raid bisu a zacit raidovat ;)
    MATHES
    MATHES --- ---
    Tak jsem konecne 60... ale jsem trochu nesvuj z toho co bych mel ted delat dal...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    WRATA: my davali jeden pokus akorat. shaman call, nez sme sundali totemy fear tanka a healu a do toho prileteli infernalove...vypnulo nas to rychle :D
    WRATA
    WRATA --- ---
    HAVANA: Jo, sel na druhej pull kdyz pri prvnim dal do fearu warr call :D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    HAVANA: zatím máme dole NZotha, taky pěkný fighty
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Tak co, už máte dole nefa?

My dneska poprvy v bwl a 7/8 dole. V úterý bude i nef. Pěkný fajty to sou.
    HERMAION
    HERMAION --- ---
    WRATA: Ok, diky moc. Zatim jsem jen na Golemaggu. Pujde-li to tam do kopru, zrodim human priesta na PV a dam vedet.
    WRATA
    WRATA --- ---
    HAVANA: Jo no, az teprve kdyz jsem zacal resit endgme jsem zaval litovat ze jsem rollnul ali. Unternensch zasranej
    WRATA
    WRATA --- ---
    NAVARA: Bohuzel, kdyby si to aktivovali vsichni tak mozna jo, kdyz si to aktivuji 3-4 tak jich tam stalo dalsich 20
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Samozřejmě. Co má co nějaká parta plná nedomrlejch gnomu co lizt do bwl
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WRATA: Takže jste je mohli pobít? :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    LENNOX: Jo bo, jestli se to bude opakovat tak je nascrenuju a nareportim. Je to griefing, specialne pokud si zapnou PvP...
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    WRATA: >>> protoze horda blokovala Orb

po nekterych vecech se mi opravdu nestejskalo :D
    WRATA
    WRATA --- ---
    EMENEMS: 6/8 bohuzel jsme zacli o vic nez hodinu pozdeji protoze horda blokovala Orb tak se lidi museli portovat pres UBRS

Za me to slo dle ocekavani, par wipu na Vaelovy nez tanci dobre zvladli predavani(do toho MT mel 1200 ping) a pak Firemaw sel snad na 3. pull. Cekal jsem jeste treba dva wipy na Razorgorovy nez se vyladi predavani kontroleru/ ale sel na prvni pull
    WRATA
    WRATA --- ---
    HERMAION: Pokud by ti nevadilo hrat na PVE serveru tak na Pyrewood Village je pomerne velka CZSK komunita. Jsem v Memento mori
    HERMAION
    HERMAION --- ---
    Zdravim. Vite o nekom, kdo by v Classicu pribral do party zacinajiciho human priesta na levleni? Totalne jsem zaspal, kumpani Classic nakonec nezacali a nechce se mi resit dungy a obtiznejsi questy shanenim cizich hracu ad hoc, i kdyz to tak mozna dopadne.
    EMENEMS
    EMENEMS --- ---
    Tak jak progressujete v BWL? :-) my zaciname za 2 dni tak jsem zvedav
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TEKKNABULL: Wow makra jako takova nemaji delay ze stejneho duvodu proc jde jednim zmacknutim tlacitka provadet pouze omezeny pocet akci. Blizz se hrozne boji toho aby hraci meli moznost tvorit vice automatizovana makra, prece jen se zameruji na podstatne vic casual market nez treba Rift ktery mel komplexni system maker ktery umoznil dumyslnymi makry delat cele sub-rotace. Blizz se (nejspis opravnene) boji toho, ze kdyby nejake dalsi funkce maker povolil tak by to u nekterych class umoznilo skoro one button gameplay.

S tim jak to mas nastavene bez delaye to jestli ti to vyjde nebo ne bude zalezet na pingu. Jediny zpusob jak tam dostat makro spolehlive a s delayem je pokud mas programovatelnou klavesnici nebo mys tak dat pickpocket na tlacitko A, ambush na tlacitko B a pak v interface ovladace mysi/klavesnice nabidnovat pod to tlacitko makro press A, delay Xms, press B. Teoreticky existuji i dalsi programy ktere ti to umozni, ale neriskoval bych, ze je anticheat ktery blizz pouziva uz nebude detekovat jako ilegalni. Ono i pres tu mys/klavesnici je to teoreticky v rozporu s EULA ale alespon software logitechu, razeru a nejspis dalsich velkych vyrobcu hernich klavesnic a mysi z pochopitelnych duvodu Blizz neresi.
    TEKKNABULL
    TEKKNABULL --- ---
    WRATA: samo, autoloot mám. a ne, modifikátor nemám. mám to pod jednou klávesou

WOLFGAR: jasný, jsem si právě řikal, jestli nejde nastavit nějaká pauza mezi oběma akcema.. tohle makro se běžně používá, viděl jsem to v nějakým videu na YT, ale nemůžu ho už najít. ono to občas klapne, ale efektivita nic moc.. vyjde to tak v 1 z 10 případů
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TEKKNABULL: Zkousel jsem to, ale nepovedlo se mi to zprovoznit, pickpocket ma proste delay od provedeni skillu nez se ti otevre okno s lootem i kdyz mas autoloot ambush se aktivuje driv a pick pocket neprobehne. Jedine reseni je mit na to dve separatni klavesy.
    WRATA
    WRATA --- ---
    TEKKNABULL: Mas nastavenej autoloot? Nemas to macro pod modifikatorem jako je shift?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam