• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    WRATA: Díky, večer to zkusim a dám vědět jak to funguje. ;)
    WRATA
    WRATA --- ---
    TRISMEGISTOS:

#showtooltip Cheap Shot
    /cast Cheap Shot
    /cleartarget
    /stopattack
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    WRATA: jo, to by mohlo bejt. ;) tušíš jako by takový makro vypadlo?
    WRATA
    WRATA --- ---
    TRISMEGISTOS: Tipnul bych ze pouziva macro na #stopattack, tim padem na target akorat naskoci combo pointy ale tim ze neprojde ten utok tak zustane v sapu
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    čau, mám dotaz k roguovi. tady v tom videu Pshero sapuje, pak dává cheapshot a jestli vim správně, tak mu po CHS ten sap pořád drží.. jak to sakra dělá?? mám sub a sap 3/3 ale prostě mi to takhle nefunguje

duels vs the alliance
    https://www.youtube.com/watch?v=3hHyWR0S1qk
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    čaute, hrejete tu někdo vyšší Mka (18+) na alianci?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Nové šaty :)

DWAY
    DWAY --- ---
    SAMGARR: neni. Revered je tak tyden az 10 dni
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    NAVARA: jop :)

A asi si dam aj retail, ale až vyjde shadowlands.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    SIRLOON: To litani je tak na mesic zbesilyho grindu, ne? Ja jsem po dodelani main questu v BFA chtel udelat Pathfindery a vzdal jsem to protoze mi to prijde na hrozne dlouho... A invazim a visions jsem se uz nedostal.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ALEXUSS: ty invaze te ten nagearujou, a ty vize tam vylepsujes legendarni plast. Takze bych delal asi to. Jinak pak jak rika
    SIRLOON:
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    N4RC0T1C: je to aspoň PvP? :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ALEXUSS: imo uz nema smysl to tak hrotit. Maximalne si odemkni vsude litani a sbirej si pety
    ALEXUSS
    ALEXUSS --- ---
    DWAY: A na co bych se teď měl vlastně v BFA zaměřit? Jel jsem datáč od začátku, pak jsem si dal chvíli pauzu na Classicu a teď jsem trochu ztracenej... Aktuálně jedu nějakej lore chain quest, kde vždycky dostanu nějakej Q v Chamber of Hearth. Aktuálně mám myslím Twilight Highlands.
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    NAVARA:
    Ja som chcel role play server :/
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    N4RC0T1C: tos nemohl jít na mograine? :)
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    Ahoj. Tak som sa pridal. Wow classic, zandalar tribe, aliancia, human warlock lvl 18 :)

DWAY
    DWAY --- ---
    ICARUS: spousta z toho se da preskocit. A nebo odlozit na pozdeji. Pokud nejsi top tier raider, tak ty essence staci ty co sezenes normalne treba. Titan residuum je na nakup azerite armor, ale taky neni treba. Je to spise pro HC grindery at maji do ceho sypat a muzou targetovat specificky armor piece.

repek byl kotel v kazdem dataci. Vypada to strasidelne, ale neni to tak zle. Samo je lepsi kdyz ten datac hrajes postupne a nevysype se to na tebe vsecko naraz no :-D
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Tak jsem zase zapnul retail. Naposled jsem hral akorat par tydnu po release 8.0, takze to byl celkem skok v case. Jsem sokovanej, kolik nekoherentnich systemu a grindu v soucasny hre je. Jde mi z toho celkem hlava kolem a to se povazuju za zkuseneho hrace.

Neskutecny mnozstvi repky. Zakladni repka na pathfinder 1, nazjatarar a mechagon na pathfinder 2, uldum a valley na dalsi veci. Daily grindy assaultu a corrupted vizi, Azerite a levelovani Heart of Azeroth. Essence do Heart of Azeroth - ja treba kvuli nim musim grindit i followery v Nazjataru. Mechanika kolem corruption. Nejaky Titan Residuum, o kterym ani uplne nevim, k cemu je. Je toho proste strasne moc.
    EMENEMS
    EMENEMS --- ---
    ZG za tyden!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam