• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    48/50 :o

Explore the Updates Arriving with the Shadowlands Pre-Expansion Patch
    https://worldofwarcraft.com/...explore-the-updates-arriving-with-the-shadowlands-pre-expansion-patch
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    SHADOW__: je tam akorat grupa Nyx
    LIQUIDFREAK: porad sympatictejsi, nez ty :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NAVARA: Myslis, ze zrovna s Tebou, nyxí figurkou, bude nekdo resit nejakou g? Ja si to osone nemyslim... :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Retail zapnu až se ShadowLands… ale jestli se najde grupa, co by chodila od nuly, bez zbytečných speedrunů, tak bych se nezlobil :)
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    Ahoj, zapnul jsem to zase tradičně po dvou letech a chtěl jsem se zeptat, jestli nemáte tip na nějakou nevyhrocenou guildu, kam by vzali někoho, kdo to hraje pro zábavu a nechce se u toho moc vztekat? :D Předpokládám, že čistě NYXí guildu asi nemáte, co?
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    DWAY: To je pravda, mela jsem jednu nižší a ted mam 2 stejny.
    DWAY
    DWAY --- ---
    LIQUIDFREAK: ja myslim ze je vsechny supnou na 50. Ty Stare se taky jednu dobu vsecky srovnaly
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NAVARA: Mno tak asi to bude odpovidat novym, aktualnim lvlum. Tedy jak rikas, zmeni se na 40,50 atp. :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LIQUIDFREAK: Vím, ale nevím co s s nimi stane po ShadowLands - stanou se z nich 40 a 50 boosty? Zmizej? Samé otázky :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NAVARA: visej ti v character screenu do ty doby nez je uzijes ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ENDER: Co se s těma boostama vlastně stane?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELIDOR: Mlady sem koupil epax, sobe novou grafiku s kodem tak uvidime co nafasuju, ale asi ten base imo.,
    ENDER
    ENDER --- ---
    ELIDOR: ja jedu vzdy zaklad, jediny co mozna me laka je ten level boost, ale nikdy jsem ho moc nepouzival, vetsinou mi zustal do dalsiho datace
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    o jake edici Shadowlands uvazujete? Base, Heroic, Epic, Collector's Edition?
    WRATA
    WRATA --- ---
    DWAY: Ano jedno z toho se oficialne nestalo. To mohli bejt treba informace od lidi co na tech projektech byly ale oficialne nic takovyho nebylo. Pokud teda samo nepocitas to ze SC2 bylo oznameny a asi 10 dni na to vyslo oznameni ze to budou tri stand alone hry
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: Diablo 3 scratchli a zacli v podstate odznova, protoze se jim nelibilo kam to vedlo. Myslim ze vsecky Starcrafty mely nejake mouchy a delaye :-D
    WRATA
    WRATA --- ---
    DWAY: Ani to se v dobach po releasu Diabla 2 nestalo. Oni naschval jedou it´s done when it´s done presne aby je z toho lidi nemohli obvinovat ;)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: ohlaseny release taky odlozili nekolikrat :) Mozna ne primo presne datum, ale definitivne se menily releasy z podzimu na jaro a podobne.

A nesouhlasim. Radsi odlozit, nez to vydat za kazdou cenu a v shitoidnim stavu :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: no, ze odlozili ohlaseny release... kdyz uz to vyhlasi, maji to dodrzet... ale chapu, ze lepsi nez WoD...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam