• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Prcat manual...a stejně bych jel asi bfa. Ostatní sem si prolevlil posledni půlrok s hunterem...

Navíc to mám beztak jako vyplnovku, pac main je ve world buff jailu pripravenej na neděli :D
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    HAVANA: rtfm :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Já třeba. Ani nevím kde sem si moh vybrat. Prostě automaticky směr pyramidy
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    DWAY: někdo asi ano, protože Zandalar je plnej charů kolem 15-20
    DWAY
    DWAY --- ---
    SIRLOON: proc by nekdo dobrovolne levlil v BFA ted? :-D
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    SHADOW__: bfa nebo v nejakym dataci?
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    Tak jsem si taky na vlastní kůži vyzkoušel to nový levelování. Z 1 na 30 za nějakejch 4-5 hodin je docela nářez.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    VODNIK: mozna protoze je to prvni novy content od 8.3; coz je 9 mesicu zpet. a asi taky redesign class a novej leveling, no.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Ono nevím proč se lidi tak nahrnuli do hry když tam nic není. Ve středu bylo v guildě i přes problémy s logováním online asi 120 lidí a dneska 9 :-)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    tak jsem se lognul, poprve od cervence jsem lognul i maina .. btw 480 = 133 il .. zkusil jsem s pugem 11M, tragedie, nedali jsme na cas a ted proc to pisu .. do batohu jsem dostal 14klic .. wtf? mela to byt 10ne?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ne. sou to curaci. at zdechnou
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    daří se někomu lognout? fronta, xy stovek lidi .. vydržim, jsem prvni, hra se loguje, a disconnect, to opakovane.
    DWAY
    DWAY --- ---
    I když broken shore ano, ale pak byl follow up s tim dalaranem ne? Nejake krystaly a příprava na ten teleport a tak, dalran visel nad kara tak 3 tydny.
    DWAY
    DWAY --- ---
    SIRLOON: mozna mas pravdu, a pletu si to s jiným gated contentem :) každopádně davali vědět, ze event zatím nebude no.
    DWAY
    DWAY --- ---
    SIRLOON: a warfronty mozna neposrali ale mělo jich byt vic.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DWAY: jj expedice posrali pekne a warfronty taky. Do expedic se da chodit ve trech na mythic s minimalnim gearem, bo ty npc ai sou uplne dementni a ve trech se umlati vsechno
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DWAY: hadat se o tom asi nema smysl, ale jestli si dobre vybavuju, tak to bylo hned. Jak nahodili servery po pre-patchi, tak se vsichni vrhli na questy v broken shore a tim se odemklo npc, ktere menilo felshardy ci co to bylo za veci. Invaze byly tusim po dvou a lokace se menily po 4 hodinach a posledni tyden pred datacem byly otevrene vsechny najednou. Stejne byla horda jen v azshare nad orgri :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    A to sem zapomnel na Island expedice a hlavne Warfronty. Oboji melo potencial a misto toho to zabili pridanim dvou ostruvku a omezenim Warfront na dve.

Heroic Stomrgarde je porad super kdyz to hrajes jak se to ma hrat a nemas grupu ktera musi nutne hurr durr nuknout bosse pri pullu. Ted sem to sel s grupou kde to hned na zacatku poleavovalo a zustalo nas asi 13 kteri ale zacli komunikovat, ale vylozene sem si to uzil.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ELIDOR: Za me nejlepsi WOTLK a Legie :-D BFA byl super ze zacatku, a pak to slo do sracek. Jak kdyby se nemohli rozhodnout kam chteji smerovat, takze tam nacpali od vseho trosku.

Bude to valka? budou to nagy? Stari bohove? All of the above? :-D

Pak je smutek ze i Azhara i N'Zoth mohli vydat na vlastni datadisk. Tolik potencialu ktery sem proste vzal strasne z rychliku jen.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    IMPROVIZACE: ted uz asi nestihnes z BFA nic moc .. i ten plast je na nekolik dni. BTW dost slycham ze BFA byl nejhorsi datadisk, me se naopak libil nejvic hned po BC.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam