• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    WRATA
    WRATA --- ---
    ELIDOR: Ptas se na classic nebo retail?
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ELIDOR: aktualni legendarni zbrane nejsou ne? nebo myslis v classicu (thunderfury/sulfuras/atiesh) nebo stary content (daggery/2h sekera/luk/1h maca/staffa) ?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    vysvetlil by mi prosim nekdo polopaticky jak ziskat legendarni zbran?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    LAAZI: 1250 je cap pro tento týden, v dalších budeš dostávat daleko víc. Jen od 8.12. to bude o 360 víc a předpokládám, že dál to bude narůstat podobně. Takže jako v každém datadisku za chvíli budeme mít téhle "měny" na rozdávání
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    já mam aktuálně 183ilvl priesta, legendárku jsem ještě nedělal - první budu dělat do shadow a memory dropuje v raidu, až pak budu dělat na disco do PvP atd..
    na středu mám připravený honor cap abych upgradnul pár pvp itemů co mají dobrý staty a hurá do plusek, večer jdeme normal a ve čtvrtek HC, jsem na to docela zvědavej
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Musel bych se podívat, kolik ilvl má Naxx :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ENDER: Presne tu, ta je decent ve vsech specech.

ENDER: Me z posledniho plate only sanguine depths padlo presne 0 itemu QQ takze ted shromazduju honor cap a jak udelam ve stredu dalsi renown, tak si hned upgradnu pvp itemy na 184 a takto vybaven vzhuru do m+, kde mi jako prvni samozrejme dropnou ty itemy, ktery sem upgradoval.
    ENDER
    ENDER --- ---
    LAAZI: imho bude soul dust pribyvat s dalsima layerama torghastu
    ENDER
    ENDER --- ---
    udelejte nekdo anketu na kolik ilvl se kdo dostal? me toho skoro nejvic napadalo z posledniho dungu co jsem sel :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    LAAZI: jojo, taky jedu jenom jednu... celkem me to mrda, ale co se da delat.. co jsi pouzil? ja jedu tu co dava 5% haste, protoze to je +- dobry do holy i protu
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Hrajete nekdo multispec classu? Jak to delate s legendarkama? Ja sem s paladinem udelal univarzelni legendarku do vsech 3 specu, ktera ani v jednom specu/roli neni nejlepsi, ale je pouzitelna vsude, tu hodlam vylepsit na max a pak postupne poprizovat specializovane legendarky: ret m+, ret single target, holy, prot aoe deeps, prot single.
    Tedy celkem 30900 soul ass, weekly cap je 1250 soul ass, tedy jeste 20 tydnu, takze nekdy na prvniho maje mam hotovo wheee \o/
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    k mythicu jsem zatim ani necuchl, questy, torghast a covenant
    ENDER
    ENDER --- ---
    REFLEX: torghast nutne minimum, vsechny mythicy, nejaky ty covenant blbosti.. Ilvl uz mam 183,takze bych ani ty dungy uz nemusel
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Jaky mate postup po 60?

normal dungy a expite covenant, nebo behate Torghast
    ENDER
    ENDER --- ---
    doporucuju pripadne
    Sorrowbane - Item Level 180 Treasure Weapon From Maldraxxus - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/news=319473/sorrowbane-item-level-180-treasure-weapon-from-maldraxxus
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    jj taky jsem relognul, blnul mi quest (na ostruvky lavy, kliknout na sutr, vzlitnout, pak kdyz opet na zemi, tak z toho sutru vytahnout mec) .. stalo nas tam asi 20 nic, 3x jsem resetnul quest .. a porad nic, tak si rikam, portnu do stormwindu, vypnu pvp mod .. a v ten okamzik, snad po pul hodine se najednou objevil mec v sutru ..
    ENDER
    ENDER --- ---
    nedari se mi nalogovat, tak tentokrat jim to trvalo 2 dny :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ENDER: :))))) otazka je, jestli to je vec dobra a zla, nebo preziti :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    ELIDOR: no, ale ocekaval bych, ze tam horda vleti, utrha andelum kridla, patere povesi na stromy a mozky rozptyli po lucinach...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam