• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    This is a work of fiction. Names, characters, business, events and incidents are the products of the author’s imagination. Any resemblance to actual persons, living or dead, or actual events is purely coincidental.

just me roasting my guild. love u, new horizons(Arugal) : classicwow
    https://www.reddit.com/r/classicwow/comments/m0arf3/just_me_roasting_my_guild_love_u_new/
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    CORIM: to byly doby vid Corime, jeste v NOCi a pak uz nevim jak se jmenovala ta guilda pak...co je vubec s Voytou, Lobem a tak? Ses s nima v kontaktu?
    CORIM
    CORIM --- ---
    HAVANA: Tak ja jsem ho hral z pohledu priesta co dela Ming Control, takze ...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    CORIM: tak ten mi jako rogune co se tyce mechanik zas tak zajimavej neprijde :) ale zase se tam skvele parsuje, pac tam jen stojis a mlatis a nic nemusis resit (ani aggro :))
    CORIM
    CORIM --- ---
    HAVANA: Mne se osobne nejvic libil Instructor Razuvious
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    tak chcipnout se tam da kdekoliv...v tom naxxu je super, ze moc chyb neodpousti :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HAVANA: Měli jsme 15/15 runny, kde nás wipnul Anub a jen on :)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    HAVANA: na Heigana se prave tesim, ten fight jsem mel ve wotlk fakt rad. Paradoxne jsem mel mel achiv, ze nikoho ten zelenej sajrajt nertrefi jen 25man na 10man se nam to nikdy nepovedlo :D

Kazdopadne diky, snad se to povede zorganizovat :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    LADINEK: Spider date urcite cely, to je easy
    abomi je stopkovej boss hned Patchwerk, toho kdyz date, tak zbytek uz je easy
    v plague notha date v pohode, ten je easy, heigan je sloztejsi, nez se naucej vsichni spravne tancovat, chvilku to trva. loatheb je pak ciste o tom, ze lidi musej popovat consky, a healeri se sladit (nam pomaha ze healeri a tanci (resp, tank) jdou do jiny DC misnosti)
    deatknight kridlo je imo nejtezsi, jak thrashem, tak bossama.

kazdopadne GL, vubec se toho neboj
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    NAVARA: to vubec ne, budem spokojeny kdyz dame nejakyho toho bosse, vubec necekame, ze by jsme to dali cely kridlo, natoz full clear :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LADINEK: Jj, "elita" z obou guild může být způsob, jak aspoň část dát.
    Někteří bossové jsou dps check, ale většinou budete umírat na poison od trashe, stacky od gargoyl apod :)

Až teprve pak to budou lidi, co nebudou chtít na Loathebovi papat consumes za x desítek goldu…
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    A pochopitelně znát mechaniky - jak trashe, tak bossů - leadi povinně do detailu, zbytek aspoň zkouknout videa, kde se probírají.
    Nebát se při prvním runu udělat pauzu před každým křídlem, kde si je lidi zopakují.
    Nečekat, že první run dáte v rámci jednoho dne :)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    NAVARA: tanky mame v pohode, spis dojizdime na dps, ale to by se dalo mergnout s druhou guildou se kterou chodime to AQ40. Ja jsem prave ve vanile Naxx nestihnul tak doufam, ze to dam v classicu, sice vim, ze 15/15 to nebude, ale par bossu bych rad dal...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LADINEK: Má, jen to nesmíte podceňovat s world buffy / consumes, nesmí lidi afk-ovat na trashi (který je tu dost smrtelný) a bossech, kde chyba jedince může znamenat wipe.
    Pokud něco z toho nedopadne, budou to hodně patetické pokusy - u nás většina PuGů přešla reálně na guildovní provoz relativně stálé sestavy nebo se plácají pořád někde na začátku.
    Gildy jak kde, většina zahlásila "cba, see you in tbc" poté co párkrát dali 15/15 a zbytek různě koalicuje / přechází / pugují než bude tbc.
    Kritická část jsou tanci - potřebuješ je obléknou pro progresi, na druhou stranu po obléknutí už reálně nemají moc důvod tam chodit.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Hele jak s tim Naxxem? Momentalne mame uz BWL jako farmu a AQ40 chodime v coopu s jinou guildou, resp. jen je doplnujeme, je to jejich run. Ma cenu zkusit neco v Naxxu s BWL/AQ40 gearem?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DWAY: nebo pokud chceš tbc postavu pumpnout na l58
    DWAY
    DWAY --- ---
    LADINEK: za prachy jen pokud chces mit postavu na obou classicach ne?
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    HAVANA: jsem to blbe precetl, sorry :)

Tak to je parada, pac Mag v prvni fazi TBC byl fakt zazivnej, dle me to byl jeden z nejtezsich bossu...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    LADINEK: ne. prave naopak

na classicu byla vetsina bossu v nerflnuty verzi (az na naxx, tam nikdy zadnej nerf neprobeh). TBC chtej udelat naopak a dat bosse v jejich puvodni verzi (takze vetsi challenge)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    HAVANA: jj sice za prachy, ale proc ne, taky jsem za to rad...levelovat dalsi postavu uz nehodlam :)

Jinak jakej prenerf? To jako, ze bude treba Magtheridon od zacatku nerflej? To by me trochu nasralo pac to byl velkej challenge svyho casu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam