• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    NAVARA: jo. vetsinou felvenom. nastesti mam moznost tam zaletet rano okolo osmy, devaty...pozdejc pres den to tam je docela vietnam u nas na golemaggu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HAVANA: Já jsem firemage, neschovám se :) ale mám i unbuffed 5kHP v PvP gearu, což cloth-gankeři moc nečekají.
    FP u Songflower nebo i jinde? O unstuck nevím, asi bych si mohl tu appku rozběhat - mám ještě starý mačkací token :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ja obcas chodim na most nad Strangleton jeste....tam je sranda, po jednom tam jezdej lidi s low equip charama do ZG :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HAVANA: Jojo, taky se to tu merguje (rip Atiesh), současná naštěstí ještě má dost lidí na občasný benching.

Most je asi nejčastější - jen si dát pozor, když se bude vracet nějaký raid :) Na FP bych to moc neviděl - je tam příliš moc lidí pro rogues, tam bývají spíše priesti/shamani schovaní za šutrem. V inn teoreticky, ale hodně rychle tě fragnou lidi z náměstí. Westfall by mohl být dobrým místem pro občasný úlovek - moc lidí tam není a část jich to považuje za safespot / HS na shození PvP před letem do Stormwindu. Případně tam odsud vyrážejí lidi na ostrov a někteří by opět nemuseli dát pozor na flag.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    NAVARA: kdyz fakt nechci mit PvP flag (coz neni zas tak casto, jako roguna se schovam kdekoliv), tak pouzivam unstuck pres litaka (ve felvenomu po sebrani kytky skocim na litaka, odlognu a pak pres blizzard appku dam unstuck character, to me portne pred OG a doletim)...ale to je fakt minmaxing, usetri se tim tak 3,5minut buffu :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    A s trochou práce se to dá ve městech ohlídat, aby člověk neměl PvP flag - nebezpečné je to jen venku, nejvíce asi songflower.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    no, nam dosli opet lidi, takze davame 14dnu pauzu od naxxu na preskupeni, takze zkusim vytahnout rogunku do stormwindu :) kdyz sem tam parkrat byl, tak super misto bylo po ceste k litakovi...je tam nejakej lepsi spot na lov? :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HAVANA: S tím souhlas, ale to tu moc nemáme - většinou jsou to 60ky, lowbies by přeci neměli dát resistence dřív než je po nich.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    NAVARA: tohle mi prijde v pohode...dispellovani od low level priestu me moc neba
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ETHAN: Tak s tím souvisí i meta, kdy si frakce navzájem ty buffy likvidují - dispell nebo gank všude možně, včetně měst opoziční frakce - yours trully včera řádil v Ogrimmaru, naopak zcela běžné je trio rogun na mostě mezi mage tower a trade district. Nejlépe je pak si očíhat, kdy bude horda pořádat bufftrain a tedy kdy se také bude spousta lidí portovat, to pak dopadá nějak takhle :)

WoW Classic Org fiesta WCB Alliance Only @Mograine-EU
    https://www.youtube.com/watch?v=rUxm8ZW-nHQ

Goobas, Maximum Effort, Deeply Disturbed :)

HAVANA: Ne žeby SW Inn nebyla dispellerů plná 24/7 ;p
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ETHAN: tak sviznejsi raidy jsou plus, sbirani world buffu je silenej opruz, tim spis kdyz jich pulka jde dispellnout...takze vikendy je OG plnej ali priestu ktery lovej neopatrny lidi co lognou kvuli aukci nebo poste :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    HAVANA: Tak na to bych už neměl nervy :D Začal jsem až TBC, tak tohle nepamatuju. A i tam jsem raidoval jen Kara, Gruula a Maga v době, kdy ostatní už dávno chodili ty další raidy. A ve WotLK už se tyhle opičárny nedělaly.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    top world runy jsou naxx nekde pod hodinu, aq asi 30minut nebo tak...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    jako poprvde to je uplne jina hra nez pred tema 15ti lety :D ani se tak nehraje o first killy, jako spis o zebricky rychlosti vycisteni
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ETHAN: tak sbirani mas hotovy za deset minut..

nejdriv pockas v BootyBay, az nekdo odevzda srdce z hakkara, za to dostanes prvni
    pak se nechas portnout do vycistenyho DireMaulu, tam seberes dalsi
    pak HS do OG, tam logout, pockas az nekdo ohlasi Onyx/Nefa a WCB
    pak doletis do felwoodu a seberes kytku

a jo, kdyz umres, tak o vsechno prijdes..v naxxu to je problem, ale AQ/BWL vetsinou projdes v bez wipu cely (aq v chillu lehce pres hodinku, bwl tak 45minut)

v naxxu preziju vetsinou tak hodinu, hodinu a pul max
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    HAVANA: A to to nepopadá, než to člověk všechno posbírá? Případně při prvním wipe na prvním bossovi? Jakože chápu, že je to pořádný boost, ale vydrží taky něco ať už počítám čas či pully?
    COUDAK
    COUDAK --- ---
    No, já jsem se preklikl .... a misto classicu si predplatil normalni battlechestu wowka -.-

takze jsem vletel ze zvyku preTBC na Drakhtul a uvidime co tam najdem za stesti :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ETHAN: no, rekneme ze pobrani vsech buffu:

onyxia/nef, zul gurub, dire maul tribute, kytka z felwoodu, warchief blessing ti udela tak cca +50-60% narust dps

takze ano, je to boost :))
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: jo asi uz chapu. Neco jako kdyz byvaly v TBC zabili sme Illidana budte vsichni happy a boostli?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: Classic. Tam se řeší buffy z raidů pro chození jiných raidů :D Taky jsem to nějak nepobral a vlastně nikdy nezažil, ale evidentně to je dostatečný boost na to, aby se to řešilo a koordinovalo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam