• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Ne žeby se teda horda nezkoušela schovat v horním patře Inn, aby pak mohli vyrazit ve vhodný okamžik na dispelling :)

NAVARA
    NAVARA --- ---
    LADINEK: Naběhneš tam s altem, uvidíš tam dvacet nadrženejch gnómů, umřeš, všichni ostatní se přelogujou na alty a zajdou to vyčistit - než si doběhnou pro mrtvolky už máte dávno dobufftrainováno a raidíte.
    Případně není problém zařvat na /2 , pro trojici rogun to může trvat, ale na 20+ se tam seběhne celé město :)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    NAVARA: jenze tohle nema s pvp nic spolecnyho. Ja si proste pvp predstavuju jako boj kde ma protivnik sanci te porazit, coz tohle gankovani neni...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LADINEK: Podceňuješ mrtvost classic realmů (gildy se běžně slučují, aby vůbec měli naději na část Naxxu) a průměrný věk hráčů (už nám není 15) - tolik lidí dohromady prostě nedáš. Jen kvůli tomu nemá smysl dropnout PvP, to už by se mohlo rovnout jít na PvE server.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    NAVARA: no a? Takze kdyz je slozity udelat par raidu tak bude par lidi gankovat na portu pac je to easy a rikat tomu valka? Tak tohle fakt nesdlim...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LADINEK: Na město bys potřeboval několik raidů a ne 20man :) Nemluvě o tuně civilians (co ale stejně zaútočí), kteří ti shazují přímo RPs, ne jen trapně honor.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    HAVANA: ale dyt nic proti tomu jen si pod tou valkou nepredstavuju gankovani na portu, ale treba totalni genocidu celyho mesta. Jeho obsazeni druhou frakci atp. Tohle mi proste jako valka nepripada, jen skodolibost a kazeni hry protoze i tu valku si musi uzivat obe strany a musi to bejt sranda i kdyz prohravas coz tohle neni...tot muj nazor a proto taky hraju na PvE ;)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    NAVARA: tak u nas uz nektery roguny taky lovej v crossroads :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    a zrovna classic/vanilla je na world pvp dost postavenej. v raidech pada PvP gear, dokonce T1 je pro dost class pure PvP set, world bossove jsou..ten svet je proste ve valce, kterou vedou Ali proti Horde, a ta zdrava nenavist k tomu proste patri .)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HAVANA: Však proto jsem ti doporučoval ten Westfall :D Ale už jsem zažil zklamání i v Darna, které jsem měl do té doby za safe - rogunu bych ještě dal, ale ten shaman mi to kazil :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    LADINEK:
    NAVARA: kdyz mam jit skoro dobuffovanej treba do felwoodu pro kytku, tak si scoutuju ze tam je bezpecno...

a co se tyce tech granatu na portu a ze se nemaj jak branit. to neni pravda. maj se jak branit. nemaj chodit do portu .) musis proste zit s vedomim, ze bezpecno neni nikde, a podle toho se chovat.

nemit HS v OG ale treba v Xroads a do OG doletet, neportovat do OG ale treba do UC atd :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    NAVARA: Osobně celá ta leta razím pravidlo, že za svoje peníze a ve svém čase nepotřebuju bavit někoho jiného a sám si to neužít :) Takže pro mě jen občas aréna nebo bg.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LADINEK: Vždy můžeš napsat někomu z gildy ve městě, případně komukoli tam, jestli je port safe - ani na toho alta se hlásit nemusíš, nepotřebuješ platit horde account - herní možnosti tam jsou, jen prostě ta druhá strana nesmí být líná.
    Já jako mage se portuju poměrně často a pokud mne gankne roguna, lock,… na port fleku, tak je to jen moje chyba :)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    NAVARA: ja ti rozumim, ale zrovna tohle video co jsi poslal je tak nejak na hrane s pravidlama, pac druha strana nema nejmensi sanci s tim neco delat. Pokud nabehne parta lidi na ostrov a vykosi to tam tak proc ne, chyba hracu ze necumi okolo a nechaj se sejmout. Ale po portu je to proste prasarna, nic vic...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LADINEK: Kdyby to bylo něco častějšího, tak tam bude čekat Horda na altech - ostatně, stejně tak řešíme obě frakce ZG ostrov a SF. A screenshoty s hordíma kostrama v mage tower bych taky našel :)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    NAVARA: samozrejme, pvp ke hre patri, ale vsechno ma svoje. Proti najezdum na mesta vubec nic nemam, sam se jich driv velice rad ucastnil, stejne tak killim vsechny aliky co maj pvp tag, protoze vim, ze nam nekde skodil a zaslouzi si potrestat, ale to nema s timhle gankovanim na portu nic spolecnyho. To je proste prasarna, i kdyz vtipna, to musim uznat :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LADINEK, ETHAN: Tomu rozumím a při levelování jsem měl chuť přejít zmigrovat na PvE, ale teď už je to lepší :D

World PvP je to součástí "T&C" - pokud ho nechceš, je tu hromada PvE serverů, kde s Hordou můžete čekat ve frontě na vzácné zdroje a nikdo s tím nic neuděláte (asi jako když nás někde vysírá Alianční gilda :D)

Buffy nejsou povinné, pokud nechceš můžeš na ně kašlat - a stejně jako může Horda pořádat nájezdy na Allianci, může Alliance pořádat nájezdy na Hordu.
    Můžeš se socializovat a pořádat bufftrainy, kde přeci jen ta akce dole je poměrně výjimkou (snad jen obrana DMF je hromadná u obou, ale opět - DMF buff není povinný).
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    NAVARA: Jako slyším tam tu srandu a zábavu - pro toho, kdo ji kazí někomu jinému. Já se world PvP vyhýbám celých těch 14 let, co hraju. Takže tohle by pro mě nebylo ani tehdy ani dnes.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    NAVARA: to je imho presne duvod proc nehraju na pvp realmu :) Kazdej to ma hozeny jinak, ale tohle jde proste mimo me i kdyz jsem se u toho teda zasmal, to ne ze ne :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HAVANA: Tohle jsou dva hordí chary, nevím jestli si platí i další account kvůli aliančnímu scoutu… ale discord s buffy máme sdílený, takže není takový problém si to tam ohlídat a vyrazit na žně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam