• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    S tou pravidelností je to občas slabší :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ELIDOR: Classic tbc na golemaggu. Horda samozřejmě
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    hraje tu nekdo pravidelne wowko na classicu? cca od 20h dal
    DWAY
    DWAY --- ---
    NAVARA: that hits way too close to home.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    History of WoW

This is World of WarCraft
    https://www.youtube.com/watch?v=S5Hzh43k330
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    IMPROVIZACE: je to shit. stahnul sem to z jejich stranek a dokonce mi zustalo stary nastaveni, takze asi pohoda
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    HAVANA: "ted sem dal update ElvUI z jejich appky"
    Vim ze se nikdo neptal nicmene "ta jeji apka" je fakt shit(stejne tak rada jinejch klientu). Mrkni tady na CurseBreaker a mas jednu malou apku na vse a navic funkcni.. nemas zac.
    https://github.com/AcidWeb/CurseBreaker
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SIRLOON: ted sem dal update ElvUI z jejich appky....a booom, failed to update, takze to pro TBC musim nastavovat cely znova...:D
    NAVARA: ten uz mam :'(
    chybi mi tam tam dvoumesicni pauza, kdy misto "speed runu", pripadne aspon chozeni v tempu sem musel pugovat, pac se nam rozpad raid
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WRATA: Yup, to bylo ono :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    NAVARA: Podivej se do bartenderu, ten tam ma moznost "Hide blizzard art bar"
    SIRLOON: Je neuveritelnej problem si tam cokoliv zmenit tak by mi to vyhovovalo.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Ze proste nejedete na ElvUI?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HAVANA: Náš top rogue udělal přesně to a teď už honí naxx t3 gear :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Ha, bagnon ten můj setup používá ke skrytí blizzard barů :D

Teď ještě musím příjít na to, jak skrýt tu jejich grafiku na pozadí, abych viděl titan panel...

HAVANA
    HAVANA --- ---
    Já si nestih nahonit parsy v naxxu minulej tejden...potrebuju ještě 0.3 někde nahnat na 95 best perf average..a s novejma talentama vzhledem k tomu co se provedlo dagger rogunam to nedám...

RIP, rerolluju na warlocka :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ELIDOR: Mám ho na pozadí toho, ale prim hrají právě ty Dominos a už nevím, který schovává ty blizzardí tlačítka… A už vůbec ne, co mi upravovalo frámy okolo jednotek (asi Luna).

Jinak wipefest byl AQ erlativně cajk, Naxx ale 7/11 :D
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    NAVARA: hele bartender je ok, zkus .. i kdyz ono si zvykat na jiny addon ui neni jednoduchy. me nicmene maximalne vyhovuje, vychazi z CTMod, ale ten asi uz nikdo nepamatuje ... pred mnoha lety byl dokonaly, mel spoustu funkci formou doplnku pak se autor odmlcel a lidi museli prejit jinam, ted je opet nejakou dobu aktivni, ale natahnout lidi zpatky se mu asi nepodari. Nicmene Bardender 4 je ciste jen na bary, ale dokonalej.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Klidně ještě vydrž, než budou updatnutý addony, teď je to dost monkaS záležitost, zvlášť pro starší lidi zvyklý mít věci tam, kde vždycky byly :)

Nechápu, že nechtěj odsunout raid na neděli, tohle bude wipefest…

ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    hmm..

NAVARA
    NAVARA --- ---
    True classic experience :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam