• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LADINEK: kostlivci u Nightbane nedělají aoe, shattery jsou jen 2-3 a přežiješ i dva lidi blízko / tři na hranici range, mag klikací debuf spadne po 30s a ne dvou minutách (tj. můžeš rotovat dva lidi pro perma buff na dmg),…
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Ten nerf je ale stejnej jako před lety ne? Já to mám trošku zkreslený, jednak je to 15 let nebo kolik a za tu dobu proběhlo fakt hodně piv a druhak jsem to hrál za SP potažmo druida healera. Za meele, který jsem nikdy předtím nehrál, je to pro mě dost jiný...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jo, je tu nějaká Czech Legion :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Golemagg horda je zatím v pohodě. Ale začíná to bejt druhej drakthul teda...sama Česká guilda
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Mograine je tak scuffed co se poměru hráčů týká, že začíná být problém i najít druhého paladina na modrobra; nejspíše to za chvíli bude další server v řadě, co se překlopí na PvE, protože to Blizz neumí pořešit…
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Zato vashjka a kael jsou jiná zábava.. Vashjku sme dali asi na dvacatej (je fakt že prvních deset bylo v dost poslepovany sestavě se třema tankama, dvěma hunterama...) kael odolal, a tam nejsme ani moc blízko :(
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HAVANA: Jenom jeden mrtvej na shatter, jsem ani nemusel přerušit pew pew :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    NAVARA: Ten nerf je šílenej...na takovým aranovi si jen stoupnu a spamuju shadowbolt....nic jinyho není potřeba...

Blizzard ani elementalove nedělaj skoro nic :D
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    NAVARA: nemyslím si, najdi si předchozí log co jsem dával. Ale uvidíme v SSC ;-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LADINEK: Nebude to spíše nerfem p1 bosů? :)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Tak už to začíná bejt lepší, pregemovano a konečně nová chesta...ještě ty bracle, trochu víc hitu a budu spokojen. Tenhle raid, ale pod 1k dps, minule to bylo cca 1,2k....

Warcraft Logs - Combat Analysis for Warcraft
    https://classic.warcraftlogs.com/reports/QKPxDzjcgn9yYbT4/#fight=last&type=damage-done&source=26
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    HAVANA: aha, to dává celkem smysl. Zkusím teda jít víc po hitu a používat flame shock... díky
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    dual wield na bily hity by mel bejt vs 73 (boss) 16%
    tech 9% je na zluty attacky )takze u enhace asi jen stormstrike

debuff sloty neres, ty uz nejsou issue na TBC
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    HAVANA: no prvne by me zajimal hit. Je to tak ze 9% je cap? Ja mam 10% cca a stejne mi to desne missuje.
    Gemy uz jsem poresil s ID WRATA, vim ze cast gearu je traga a taky, ze musim vic sazet flame shock (coz jsem ve vanile nedelal, pac debuff slot vs. prinos).

https://nyx.cz/files/000/023/2359983_946490ed7e3f2dff57a7/original.jpg?name=ja.jpg
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    LADINEK: napis dotaz a na neco prijdeme :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    LADINEK: Ja osobne jedu ele ale mam v gilde dva velmi schopny enha shamany. Klidne hod do PM a poptam se u nich
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    btw hraje tu nekdo v TBC enha? Potreboval bych asi poradit co delam blbe.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    SIRLOON: hele to trapi kazdeho, ale neznam nikoho komu by to trvalo dele nez pul hodiny (v podvecer/vecer)
    tzn ano, nejde to napoprve, ale zatim to kazdy dal do 30 min
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ELIDOR: bohuzel se mi na Ragnaroku nedari vytvorit postavu :-/ je furt plnej. Na muj bejvalej ucet se sice lognu na webu, ale na psku uz ne :-(
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    SIRLOON: Chaos / Ragnarok / guilda CRISP .. vedou to holky, ale super.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam