• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ETHAN: ahoj, protoze MS povazuju za zabijaka rozvoje, je to pro me stejne spatna zprava, jako, ze by to koupilo treba Kakao games ..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ETHAN: Nn, zůstane pouze po dobu převodu, pak odchází
    DWAY
    DWAY --- ---
    MS se s tady tema vecma nesere. Kor kdyz se jedna o publicitu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: yop. Myslim si, ze se vynori nejaky dalsi jeho problem a pak "odejde sam"
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: V to doufám. Že součástí obchodu bylo, že musí zůstat, nicméně jak to bude uzavřeno a definitivní, tak ho s nějakým dostatečně zlatým padákem nechají zmizet.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: kotick u kormidla nebude dlouho imo.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ELIDOR: Procpak? M$ je nejbenevolentnejsi vydavatel. Pod jeho hlavickou vznikly Dungeon Seiege, KOTORy ci Mass Effect.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ELIDOR: Čistě ze zvědavosti, proč přesně jsi rád, že jsi skončil v souvislosti s touhle zprávou? Pro mě třeba mnohem horší zpráva je Kotick u kormidla dosud a i po tomhle, ale jelikož to je "jen" lidský odpad jako nejvyšší vedení, moji hru to nijak neovlivňuje. Takže by mě zajímalo, čím je tahle zpráva podle tebe tak špatná.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    A v češtině
    novinky.cz: Největší herní koupě všech dob. Microsoft dá 1,5 bilionu za vydavatele Call of Duty či Warcraft.
    Největší herní koupě všech dob. Microsoft dá 1,5 bilionu za vydavatele Call of Duty či Warcraft - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/clanek/nejvetsi-herni-akvizice-microsoft-koupi-za-687-miliardy-dolaru-activision-blizzard-40384363

No jsem rád, že jsem skončil
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Microsoft to Buy Activision Blizzard for Nearly $70 Billion - The New York Times
    https://www.nytimes.com/2022/01/18/business/microsoft-activision-bilzzard.html
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Btw, pátky - až bude MH/TK tak i úterky (pravděpodobně), jsou tam i nějaký VOD (14 dní dozadu, nejsem pro streamer abych si platil premium :)

Twitch
    https://www.twitch.tv/shalmirane
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jinak pokud zapnu autorun a držím směr vlevo/vpravo, tak třpytky udělají téměř kompletní kruh :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Pomáhá pak pohnout úhled pohledu, ale to je jednak krok navíc a druhak komplikuje věci jako skenovat prostor pro moba a nenajet mezitím díky mírnému klesání do jiných :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    NAVARA: jojo, vzpominame :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DWAY: Tohle už je výřez z 4K obrazovky - ty zasraný třpytky zaberou dobře polovinu :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    NAVARA: /script SetCVar ("cameraDistancemax" ,50)

ever heard of it? :-D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NAVARA: Jen pro představu co to znamená - třpytky… třpytky všude :)

NAVARA
    NAVARA --- ---
    JULIAN: Jednoho?

Ale jo, T5 helm co mám jsem také předtím nikde neviděl…
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    My mame v guilde vic Alaru nez pasku z Vashky :(
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Tohle je druhej co jsem viděl padnout a ten první jen na streamu gildy :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam