• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ETHAN: ja teda neplanoval retail hrat, takze mozna to na me nepusobi jak by melo ale...

blizzard vzdycky umel udelat promo videa tak, ze si ho dokoukal, a uz ses nemoh dockat..a pak si na to video koukal porad dokola, dokud to nevyslo.

z YOU ARE NOT PREPARED behal mraz po zadech...z toho videa vcera vubec nemas pocit, ze chces jit a neco velkyho zabit...divnej kamenej krychlovej typek vylze na vez a zacnou litat draci...meh
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    SIRLOON: Jo, to je další věc. Ty worktables si nejsme úplně jistý, že jsou nějak super nápad. Přijde mi dobré mít dedikované místo na zadávání a vyzvedávání craft orders, ale abych mohl taky craftit jen na daném místě, to je trochu hloupé.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ETHAN: no ja si delam garrison na kazde postave pac to ma separatni cd na teleport, mam tam banku a rybarim tam kdyz se chci odreagovat. Jestli zavedou worktably ve mestech a v garrisone to nebude, tak budu trochu nasranej
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Pro mě jsou draci celkem jasná fan service a tedy hlavně pokus nalákat lidi zpátky na něco, co vždycky chtěli a přitom je to kravina. Nicméně v rámci možností to naroubovali na lore (nejsi fakt drak, ale jen nižší forma hybridu s humanoidy). Výjimečně se dá dokonce i ospravedlnit to, že zase objevujeme kontinent na Azerothu, který jsme dosud neznali, protože tohle konkrétně víme celou dobu, že někde je a jen to neumíme najít. Což je věc, která mě vždycky iritovala asi nejvíc.

Osobně mě ale draci neuráží, i když kvůli nim to hrát nebudu a maina měnit taky nebudu, prostředí vypadá jako vždycky krásně, protože je nové. Vytáhli tuskarry a ty já rád. Talenty, UI, profese, to všechno vypadá, že (pokud to blizzardovsky nepodělají, jak už zaznělo) jde dobrým směrem. Co mě ovšem zklamalo je absence jakékoliv formy playerhousingu. Přitom nikdo nechce, aby to si tam šlo postavit naprosto cokoliv. Mě by stačilo dostat vlastní ostrov nebo kapesní dimenzi, kde bych prostě vybral třeba jen typ domu z pár vybraných (klidně i existující WoW modely staveb) a nemohl na ně nic dalšího stavět (to klidně nikdy nebo až v dalších patchích či expanzích) a z nějaké nové kolekce - jako jsou peti, mounti a transmogy - bych to mohl začít vybavovat nábytkem a doplňky. Plus třeba stáje, jako byly v garrison, kde bych mohl vystavit N svých oblíbených mountů a to samé pro pety. Kolekce výbavy by se sbírala různě po světě a hned by bylo zábavy na leta a přes několik datadisků a zároveň by to nebylo ani trochu povinné. V to jsem doufal a to zjevně nebude.
    DWAY
    DWAY --- ---
    SIRLOON: sak to bude jak DK ve wotlk a DH v legii. Nic nového :D
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DWAY: jediny zajimavy mi tam prijdou ty profese. Pokud to klasicky blizzardovsky neposerou, tak podle toho jak to popisovali to vypada zajimave. A vsude bude tri prdele draku a clovek uz nepotka ani blbou pandu 😕
    DWAY
    DWAY --- ---
    World of Warcraft Expansion Reveal
    https://www.youtube.com/watch?v=c3nPloFgHkM
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    WRATA
    WRATA --- ---
    NAVARA: A jakej mas duvod tam chodit zejo? Mimo naxx nikde nic zajmavyho nepada a i v tom naxxu uz ted nejsou zadny zazraky. Atiesh uz je ted weak, farmit Sapphirona kvuli 1 dps rozdilu na enchantu na ramena mi nedava moc smysl zbejva ti trinket z Phylactery ktera je sice super ale tim ze zbytek toho raidu neni zajmavej tak se tam nikomu nechce travit hodinu casu. A teda nevidim duvod proc bys na naxx potreboval 40 lidi, 20 v pohode staci
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    SIRLOON: Jo nejakej pet battler se divim ze uz nemaj roky. Hrat to nebudu, ale cekam neco v tom smyslu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Přitom by vůbec roztříštěná být nemusela, do classic raidů v TBC nikdo nepáchne - prostě ani nedáš dohromady grupu 40 lidí, co by byli ochotní tam jít.
    Max někdo zkouší Naxx a stejně tam nikoho nesežene, protože si hard reservoval splintery - vesměs jediný důvod pro někoho tam jít, pokud se Naxxu nahrál dost v classicu.

Ironman také není ovlivněn PvP smrtí, takže ani cílená likvidace těch co to zkusí, se nekoná.

Klidně by to mohlo běhat na stejném serveru…
    WRATA
    WRATA --- ---
    Imho Seasons jsou jedina vec jak ty lidi u ty hry udrzej. Kazdej rok a pul releasnout danej datac s nejakym twistem. V podstate adaptuji D3 seasony pro WOW. Pruser samo je ze to brutalne tristi tu komunitu a davalo by mi smysl aby po skonceni WOTLK byla vzdy aktivni jenom jedna verze hry se season tematem a budou se tocit
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Já chci SoM raidy do classicu! Zahrál bych si je, klidně i ještě trochu boostnutý pro 70ky, ale levelovat novej char kvůli tomu nebudu…
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    JANDOS: diablo immortal furt nic, pochybuju že se před tím pustí do něčeho dalšího
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    JANDOS: bych to videl na nejaky pet battles. Uz nekolik datacu jim nezvedli max level aby se to vybalancovalo
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    JULIAN: Neco na mobily cekam 100%
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ELIDOR: WOTLK classic, TBC SoM a dalsi datac k retailu?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    Jaká je nejbližší budoucnost Warcraftu? Chystají se tři oznámení - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/hry/novinky/warcraft-2022-oznameni-blizzard.A220308_092603_bw-novinky_oz
    DWAY
    DWAY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam