• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    Tak hlavně je to prepatch. Takže mají ještě pořád čas ladit 😄. ( možná prekompenzovali vypnuty set bonus 😄)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TALPENNY: pvp gear rulez :-P
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    No, jestli na realease day lidi už lezou do myth, aniž by je odmazal první trash, tak je něco špatně :)
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    Jaj, až mě datáč překvapil dneska :D tak jsme s guildou pokosili půlku dvou raidu mythic :D cool :D
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Tak uz tam nacpali novy talenty a UI. Vecer me ceka refreshovani curse na updatly addony 😕
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    LIQUIDFREAK: Me experiment padl na pala altovi když jsem s nim sel prvni run pro nějaké transmo. Před tím jsem tam byl s mainem během aktuálního datadisku ( a i pak pro nějaké transmo ), se dvěma rogunama pro lego ( hodně runu 😄) a nic. Pak člověk vezme alta a padne 🙈🤷
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    po XX letech farmeni dragon soulu mlady pad blazing a ma achiv a ja se uz nemusim ANYMORE trapit na deathwingovych zadech, JUPIII :D jen pro zajimavost, leta letouci, a dobre 500+x. a nemam ani experimenta, handmaidenu natoz blazinga, ja konkretne :D
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    JULIAN: draci
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SIRLOON: a o jakým dataci mluvíš?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    SIRLOON: vcera sem to znovu zkusil i s novou postavou a prd
    DWAY
    DWAY --- ---
    SIRLOON: mozna si počkej na retail, tam by to mělo fungovat :D
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    A jak to zatim s datacem vypada? Ja mel smulu na blocker hned v orgi, ze se mi neukazaly spravny npc na odevzdani prvniho questu a mel sem jen moznost nabrat az ctvrtou fazi a na tu se mi nenacetla dalsi npc 🤷‍♂️
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    DWAY: Ja miril na hype level. Ze se to da diky leaku rozprostřít 😄
    DWAY
    DWAY --- ---
    SKAUT: ano, ale dokud to nebylo oficialne potvrzene tak to byl porad jen leak. Velmi pravdepodobny, takze to nikoho asi neprekvapilo ale leak :)

me treba neurazi, ze to oficialne potvrdili :-D
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    DWAY: To už víme díky leaku 🦄
    DWAY
    DWAY --- ---
    me: I'm not gonna get excited about the new expansion this time
    blizzard: The Dragonflight Pre-Expansion Patches Go Live Beginning Oct. 25
    me: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TALPENNY: Dneska by se jim říkalo RP streameři :)

HIMYM World of Warcraft scene
    https://www.youtube.com/watch?v=Gj68dD1ZeAI
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    NAVARA:
    To je úplně všude-velký gildy plný bláznů zlanařej začátečníky a ty MUSEJ mít mocné Achievs & nejvíc nejlepší gear a to tak že stále. Za rok dva mávaj protože jejich "zábava" je řešení kdo má víc Achievs & víc točí & Mythic/Heroic/Whatever do zblbnutí. Nikdy jsem neměl nic jinýho než PvP gear . Zase jako druhej extrém byl třeba jeden páreček jejichž WoW bylo to že se vodili za ruce& tančili při měsíčku v Lor'danel a screenshoty s videjky pravidelně oblažovali jejich kupodivu poměrně početnou fandovskou základnu.

SIRLOON: Čoveče je to možný ale ty top kusy byly většinou Američani. Třeba známýho svěřenec -tento byl Au Pair- byl hroznej fanda WoW a hrál to pořád akorát se mu během roku chtěl asi pětkrát oběsit když mu zapomněl dát prášky :D
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    TALPENNY: nebyl jeden z nich nejakej Rodier z mostecka? 😁
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TALPENNY: Heh :) Jako "post achiev a gearscore" se bohužel začíná ve wotlk ukazovat taky, ale ještě během tbc neznámá věc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam