• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    FUMO: Preneseni do dungu je lame...prava essence classic/vanilla byla, že nakonec po peti hodinách slozis ve tri ráno grupu na uldaman..máte všechno. Dobryho tanka, healera, dps co skutečně jsou dps...a pak se dva lidi z ty grupy musej do toho uldamanu dostat a nasummonit ostatní...a tak se grupa v pul pátý ráno rozpadne
    FUMO
    FUMO --- ---
    NAVARA: Myslim, ze tohle uz pochopili. Nastesti 🙏
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Ono se dost zapomíná na to, že hráčům už není průměrně 20 a nevysedávají u WoW celé dny na koleji místo přednášek.
    Tomu se hra musí přizpůsobit, jinak to postupně lidi opustí, protože si ten obsah prostě nebudou schopni zahrát.

Guildy se rozpadají, protože nedají Radena - a bez DF by si hráči nedali ani non-raid content, proč by tedy měli platit subscription?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FUMO: /lfg beru jako ten kanál, kde se ručně ptáš, čteš tuny chatu (a ve WotLK to byly vyšší stovky řádků za minutu, bo addony simulovaly DF).
    Dungeon Finder jako addon/built-in featura, kde si naklikáš jaké dungeony chceš jít a pomáhá to sehnat lidi.

Teď v MoP už s funkcí, kde ti to tu grupu umožnuje (ale nic ti nebrání si ji zkusit setavit ručně, jen tam nikoho nenajdeš) složit a pustit automaticky.
    FUMO
    FUMO --- ---
    NAVARA: Myslim, ze tady fakt slo o zmateni, ze si lidi pletou LFG a Dungeon Finder.

LFG asi nikomu nevadi.

Me nevadi ani to co te automaticky prenese do dungu a tak, ale to toho jak tu hru chteji koncipovat, se to vyslovene nehodi. Doufam, ze aspon summoning stones budou fungovat.

Kdo budete taky chtit hrat undead paladina?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Já třeba nikdy nehrál Blackfathom Deeps jak byly zamýšleny, protože v době kdy jsem na ně měl level, už tam nikdo z /lfg nechodil, protože všichni byli "zug zug 60 & raids".
    Dungeon finder by dal možnost postavit grupu v rámci celého serveru, ne těch pár lidi co zrovna v ten čas místo hraní hypnotizovali /lfg.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Věci jako přepínání talentů, takže nemusíš pokaždé do města a ručně to naklikat znovu (za goldy ofc), vyhledávání v batohu, dungeon finder,…
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    FUMO: Zkratka QoL znamená Quality of Life, tedy v českém překladu kvalitu života. Jde o pojem, který popisuje celkovou pohodu, životní úroveň a spokojenost člověka.
    FUMO
    FUMO --- ---
    IMPROVIZACE: ahoj, co je QoL?
    Myslim, že motáte lfg a dungeon finder
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    Proc by ve Forever nebylo LFG? Je to i v tom Classicu co uz jede nejakou dobu..
    Spis bych cekal ze tam bude o neco vic QoL veci.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Třeba tam bude. Tím, že nejsou realmy, se dost řeší problém, že LFG/LFR rozbilo komunitu a zodpovědnost za sebe vůči spoluhráčům, které už nikdy neuvidíš. Tak třeba nebude lidem tolik vadit.
    FUMO
    FUMO --- ---
    NAVARA: to mi prijde jako nejlepsi argumentu tam lfg dat, ale tak asi uvidime
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Vždyť když to nebylo, tak byl /lfg plnej spamu automatizovaných extension, který LFG nahrazovaly…
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ja osobne si myslim, ze LFG je jedna z nejlepsich veci co wowko prineslo ... aspon pro me, chapu ze jsou lidi co to vidi jinak
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Bez LFG, kdy nase stara guilda plna lidi starych 45-50 let defacto neexistuje bude pro me celkem orisek :-) ale z nostalgie to asi na chvili zkusim…. Znova si projet epicky quest a znova ziskat Rhok'delar 🙂
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ELIDOR: S češtinou bych nepočítal, jsme myslím pod rozlišovací schopnost Blizzardu a na custom překlady to nemají zařízené. LFR/LFD jsem nikde zmíněné neviděl a jelikož jde o to mít WoW s komunitou, tak myslím, že se tomu budou chtít dost vyhnout. Nicméně jistý si nejsem, neslyšel jsem ani potvrzení ani vyvrácení přítomnosti tohohle nástroje.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ELIDOR: Bylo i TTS pro questy, takže nějaký preklad - zvlášť takhle špatný :) - by neměl být problém.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ETHAN: vcera jsem poslouchal na pul ucha jden stream a nemelo by tam byt LFG .. ?

wowko nehraju od roku 21 tzn asi se stalo hodne zmen, ale co me prekvapilo, videl jsem nejakeho streamera a vsechny rozkliknute questy mel v cestine .. predpokladam, nejaky addon ? .. ze by podporovali cestinu primo mi prijde divny ..

ETHAN
    ETHAN --- ---
    WoW Forever zatím dle informací vypadá zajímavě (pokud tedy člověk nechce čistě retail). Dosud mě až na ten první moderní classic všechny minuly, protože proč to hrát znovu, když jsem to hrál a tak dále, ale level cap 60 pro blízkou a středně vzdálenou budoucnost (napořád to asi nevydrží) a žádné vesmírné příběhy mi zní docela dobře.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam