• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTlow-end audio hardware aneb hifi pro normalni smrtelniky - zesiky, monitory, receivery, ...
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    MATT: u německejc popelnic jsou často funkční věci. POslední dobou už i u českejch, tuhle jsem našel bezchybnej technics gramec (sl q 303). na aukru za něj přitom kdosi chce skoro 5k
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    MATT: mno toho sem se právě bál ;) je to děsná alchymie prostě. radši bych dal někomu pár stovek za pomoc s výběrem / konzultaci / obejití bazošů, než pak plakat nad rozlitým mlíkem..
    MATT
    MATT --- ---
    NOISEGATE: na bazarovy zesiky bacha, myslim, ze tu fungovalo dost vychcanku, co objizdeli nemecky popelnice a pak bastlenim opravili a rychle do světa.
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    cau. vim ze je to takovej otrepanej dotaz, ale prestal me bavit (a castecne i fungovat) muj domaci zesik naka cina no name (levej kanal ma v prcicich basy, uz jsem to jednou opravoval a nechci znova) cili se porozhlizim po necem novejsim.. v jakejch vodach se porozhlidnout aby to trochu hralo.. sony, pioneer,.., který řady jsou třeba osvědčený okolo 1500- 2000,- max. potřebuju ideálně alespoň 3x stereo vstup, tohle je třeba na prd nebo ne? http://www.sbazar.cz/mmkk114/detail/4188718-zesilovac-pioneer-a-109-regulace-hloubek-a-vysekbalance prostě se nevyznám.. za jekejkoli link na slušnej zesik v dané kategorii a v dobrym poměru cena/výkon budu rád. Díky!!
    MATT
    MATT --- ---
    tak jsem rozuzlil tu zahadu se zmizelou kovosluzbou, je to tahle prodejna, hnedka ze zacatku karlina smerem od florence

    sorry za velikost




    bazar
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    DEIKSAC: kauce!
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    ALI_GATOR: 90 wattů zesík je tak akorát na vodpálení vejškáčů či celejch beden při párty provozu
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    poptavam pro tatu monitory, tak do/za 10k par, nejaky tipy na novy pripadne nechce se nekdo nejakych zbavit? celkem dulezity je aby zahraly i basy, bude to mit ke kompu a na trenovani hrani na varhanni basovej pedal (+ 1-2 normalni rejstriky varhanovy)..mozna by mu stacili nejaky radoby hifi regalovky, ale myslim, ze i levnejsi monitory jsou lepsi volba.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    ALI_GATOR: Nebuď měkkej, vole, čtyřistapade a dost za půjčení beden na den! To je 18 Kč/hod při 24hodinové zápůjčce a to je kurva víc než slušný. Přece jim nebudeš dávat vydělat na jejich černý mercedesy!
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    NECRON: To je právě ten důvod, proč to tady poptávám. Copak by někdo chtěl dát 2,5K/den za dva repráky? Tím, že si bedny odvezu, budu je mít max 5 hodin v provozu a druhý den přivezu bez jakékoli újmy, srážím cenu na minimium imho. Můj zesilovač má 90W/8 Ohmů :)
    Už jsem mluvil s Krejcou, budu mít něco od něj v nejhorším případě...Teoreticky bych šel až na 600Kč
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    ALI_GATOR: Nebo bych ti mohl půjčit svoje Titany, nějaký basy mají a s tělocvičnou si snad poradí, aj si po nich můžou děcka zašplhat. A když mi dáš pětikilo, tak tě za to pozvu na pivo a dáme blábol, kámo. Kam ti je mám dovézt?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    ALI_GATOR: Vozvuč to těma svejma - jsem slyšel, že ty jsou stejně finální řešení pro každýho rozumnýho člověka, kterej nechce uvalit stovky tisíc. Nad sto tisíc to teda pak prej hraje o trochu líp, to zas jo, ale nic, co by poznal obyčejnej blbec z ulice.
    Nebo za čtyři kila řekni Jardovi Krejcovi, ten něco mít bude, je to kápo české scény. Litr nedávej, proboha, takový vydřiduchy nebudeš podporovat!
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    ALI_GATOR: za 400, pokud to nebude kámoš, budeš rád, když dostaneš dvě malý aktivní bedny
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    DEIKSAC: To má každý někde jinde, že? :)

    Koukal jsem např. k ne zcela levnému Krejcovi:
    Pronájem techniky : Angelicaaudio 1990
    http://www.angelicaaudio.cz/pronajem-techniky/
    má to za litr komplet bedny/zes/cd přehrávač na den... chtěl bych se vejít do 4 kil (+nějaká kauce samozřejmě)
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    ALI_GATOR: co jsou rozumný peníze? :-)
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    čus, v lednu budu potřebovat ozvučit jídelnu, kde se bude konat malá oslava (ne Silvestr). Tak nějak jsem chtěl vědět, jestli někdo za rozumný peníz nepůjčí nějaké bedny, kterým nechybí basy - na jeden večer, ideálně Praha 4
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    Nemáte někdo na prodej zvukovku s S/PDIF výstupem?
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    hele praskliny budou videt i na matu...
    jestli se bude s lakem srat profik, tak opravdu je jednodusi caknout lesklej klarlak, nez mat a urcite to bude vypadat lip
    predelat se to jasneze da, ale platis znova praci...
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    je to ABSko, takze se to smrstuje (relaxuje) cca tyden, coz je dany FDM technologii. Prvnich par desitek minut samozrejme nejvic. Pak uz jen nepatrne.

    Jinak to bude delat specialista presne podle postupu, ktery popisujes. Ja na tom nemam skills a nechci to v posledni fazi zabit. Rozhodli jsme se dat prvni v matu. Kdyz to nebude ono, tak se to da vzdycky predelat, ze jo :)

    Az to bude hotovy, poslu update.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam