• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTlow-end audio hardware aneb hifi pro normalni smrtelniky - zesiky, monitory, receivery, ...
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    ZVIRATKO: toho se vubec neboj
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    TEDDYBEDDY: v takovejch bednach se pak i spi :D
    MATT
    MATT --- ---
    TEDDYBEDDY: kdyz uz spodky, tak to chce poctivy 21" ;))
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    AKA_THE_A: dělam si prdel
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    TEDDYBEDDY: některý lidi by svym bytě taky mohli chtít bydlet :P
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    VEX: Na " spodky" sou nejlepčí 12", aspoň 5 v každý bedně!
    VEX
    VEX --- ---
    VOZKA: No, nemám a nebudu mít půl mega na repráky, takže jak píšeš s low-endem:)
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    VEX: Tak o víkendu si povíme, jo? :) Ale je fakt že v low endu mi taky monitory přijdou většinou lepší.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Beru to zpet.
    VEX
    VEX --- ---
    MACHALIK: Já to mám tak, že od tý doby, co jsem poprvé slyšel studio monitory, uplně jsem zapoměl, že nějaký obyč repráky existujou. Až si budu v budoucnu kupovat nějakej novej aparát, tak ať to bude k telce nebo DJingu, budou to monitory. Pravda, že k telce bych bral určitě 8" aby to hrálo nějaký spodky.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    MACHALIK: zabiraj min mista a moc se mi libilo jak hrajou (na to jak jsou maly), a daj se dobre vzit nekam s sebou...

HONCKA: hmm, tak ja si je zkusim pak pujcit, ale budu radsi koukat po normalnich bednach...
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    ZVIRATKO: Je nějakej důvod chtít monitory místo beden?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ZVIRATKO: klasicky nearfield monitory jsou urceny na poslech do cca 2m, na vzdalenejsi poslech jsou main monitory napr od genelecu 1036A, ale ty se pohybujou tak od 100k za ks
    MATT
    MATT --- ---
    ZVIRATKO: Trochu bych se bál, že třeba ty 8020 se 4" budou hrozně uřvaný, zvlášť jestli na tom chceš pouštět filmy, ale je to jen takovej muj nepodlozenej dojem. ;)
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    ja se bojim co to udela se zvukem kdyz to bude relativne daleko (3 metry) od sedacky a nebude to nasmerovany primo na posluchace, co jsem poslouchal ty genelecy tak mi prisly docela smerovy...
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    ZVIRATKO: ja pouzivam aktivni odposlech LD audio system a zni to super.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    je neco zasadne spatnyho chtit do obyvaku (v panelaku) studiovy monitory misto nejakejch "hifi" beden?
    predpokladam ze vetsinu casu tam spis pojedou filmy nez hudba, ale chci aby to i trochu hralo...

mel jsem v ruce genelec (outdoor, tusim 8030?) a byl jsem nadsenej jak to hraje, ale do obyvaku by asi stacily i 8020, nemam zadny srovnani s nicim jinym tak mozna je to kanon na vrabce...
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    KOUD3L: z jakyho vstupu to budes zivit? jestli pojedes z pc tak bych mozna uvazoval o nejakejch USB 7.1 hernich sluchatkach... tam je ten vibrcni subwoofer co docela i funguje...
    KOUD3L
    KOUD3L --- ---
    Jasne jasne privazu si bedny co mam doma 600W na jedno ucho a druhych 600W na druhy :D a do huby si namirm subac :D
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KOUD3L: Nevim, co znamena odstrelit basama na mesic, ale sluchatkama to nepujde, nejlip se odstrelis tak, ze si zajdes nekam na techno, vyberes si tu nejvetsi bednu a strcis do ni hlavu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam