• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTlow-end audio hardware aneb hifi pro normalni smrtelniky - zesiky, monitory, receivery, ...
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    AKA_THE_A: Kdyz opomenu vse ostatni, tak na forech maji uzivatele s androidima multimediama docela problemy.
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    INSOMNIA: praktickej důvod nebo zasáhlo náboženství?
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    MATT: Android mi nesmi do baraku, ale dekuju za tip :)
    MATT
    MATT --- ---
    ... pripadne naky mini android pc, nebo jak tomu dneska rikaj..

tohle mi prijde taky jako zajimavej koncept..
    PIPO X9 8.9 Win 10 Dual Boot Z3736F 2GB 64GB Desktop Tablet PC ETC-476287 - Wholesale Supplier: TinyDeal
    http://www.tinydeal.com/pipo-x9-89-win-10-dual-boot-z3736f-2gb-64gb-desktop-tablet-pc-p-156333.html
    JOPS
    JOPS --- ---
    INSOMNIA: To mam :) beha to v pohode
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    MARASAN: dalkovy ovladani nepotrebuju, kdyz budu vse ovladat pomoci iPhone/Macbook + RPi zapojim do stereo zesilovace
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    ted koukam na tohle https://www.hifiberry.com/digiplus/ to by mohlo byt dobry reseni
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    JOPS: a k RPi se da snadno dodelat dalkovy ovladani, staci IR prijimac a nejaky dalkovy, ktery se obcas i vali doma po stare elektronice
    MATT
    MATT --- ---
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Kodi umi prehravat gapless vse krome streamovanych tracku.
    JOPS
    JOPS --- ---
    INSOMNIA:

mam raspberry PI 2, ten novejsi model. A mam tam nacpanej KODI.

Plus jsem si tam daval i opticky vystup (dalsi rozsirujici karta) kvuli mym nevyuzitym repracku Logitech Z5550a kdyz chci poustet hudbu, tak to ovladam pres iPad primo aplikaci a nemusis vubec zapinat TV. Raspberry nevypinam, bezi mi nonstop. Jednou se mi stalo, ze to nechtelo prehravat pisnicky, tak jsem ho vypnul zapnul a zase to jelo no :-D

Akorat nevim, jak to je s tema mezerama mezi trackama, to jsem nezkoumal a nevim....

a pro raspberry je i primo aplikacka pouze na zvuk a nadava se ji Volumio, ale nemam ozkouseno, ja potrebuju aj ty filmy :)

Volumio - Audiophile Music Player
    https://volumio.org/
    MATT
    MATT --- ---
    INSOMNIA: Synology ma appky pro iOS i Android. Ja to myslel tak, ze vetsinou jako zdroj hluku stejne nejcastejs pouzivam klasickej notebook, kterej pripadne muzu taky ovladat z Androida.
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    MATT: ovladani pomoci notebooku je taky moznost. Muzes zjistit ten gapless? Kdybych nechtel gapless, tak muzu vzit skoro jakykoliv multimedialni centrum.
    MATT
    MATT --- ---
    INSOMNIA: ja tohle resim pres NASku Synology s externi zvukovou kartou. Nejsem si jistej tim gaplessem, vetsinou poustim stejne z notebooku - na tom vzdalene ovladam foobar.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    INSOMNIA: podle me ano
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    GANBOY: takze lze aplikovat tento postup? INSOMNIA:

DOCKINEZ: nj, tezkej zivot, kdyz clovek nema kde skladovat stovky desek a CD
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    INSOMNIA: ano. kodi funguje s iphonem uplne bez problemu
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jak tezkej zivot maji lidi bez gramofonu...
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    V podstate hledam prehravaci zarizeni, ktere muze pouzit TV pro nastaveni a spravu. Ale v uzivatelskem provozu musi umet vse bez TV - spusteni, sparovani a nasledne ovladani pomoci iPhone. Zaroven musi umet prehravat .flac 24/192 a hudba musi lezt ven digitalne po optice nebo coaxu v nezmenene kvalite.
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    PELDA: a da se ovladat nejakou iPhone aplikaci?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam