Já si kupoval repro tady -
http://www.horizontrading.cz/ a poslechnout nás to nechali...
Kolem tý dvacky to máš 10 receiver (nebo podobně drahej zasilovač, jestli ti to za to stojí) a entry level bedny - sloupový když jsem loni sháněl, tak se u nás prodávaj nějaký ty AQčka, Heco, JBL a Jamo a pak Yamahy - já si koupil Heco, v podstatě hlavně kvůli designu - je to obyčejnej reprák s plochým vrchem, bez různých nádorů a výstupků nahoře a dalších nesmyslů, a nemaj basák do strany jako třeba ty Jamo.. Yamahy repro nemaj zas tak dobrý reference, když jsem koukal..
Regálovek bude určitě větší výběr, monitory bych si do obýváku nedával, už jen kvůli tomu, že to je o dvě elektrický zástrčky navíc, člověk to musí vypínat, ovládat přímo na bednách a ještě na každý zvlášť. Navíc to mám to u televize, kde ten receiver (který bych pak mohl vyhodit) využiju - mám do toho píchnutý všechno..
Se vší úctou mně tu některý ty rady přijdou mimo, jako to že za dvacet nejde koupit nic kloudnýho, nebo vůbec to řešit nějakým stereo zesilovačem - jestli to máš do obýváku a poblíž televizi nebo počítač, tak nic jinýho než receiver nemá IMO vůbec cenu kupovat.