• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTlow-end audio hardware aneb hifi pro normalni smrtelniky - zesiky, monitory, receivery, ...
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    FUZZSTORTION: v cenovy relaci, umi i bezdratove
    DACMAGIC PLUS UPGRADED!!! LQQK! | eBay
    http://www.ebay.co.uk/...GIC-PLUS-UPGRADED-LQQK-/322540486009?hash=item4b18e93d79:g:QJ0AAOSw7U5Y9BOa
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    SKUTRJOHNY: ten odkaz na bedny nefunguje, ale dohledal jsem si je. jsou to aktivní bedny, takže k propojení stačí koupit kabel.
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    NEVIEM: nevím co považuješ za střední třídu, asi dej rozpočet?
    S wooferem větším než 6,5" budeš mít u reproduktorů bez zvukovodu na vejškách problém s mizernou frekvenční odezvou mimo osu a dost často okolo výhybky i buďto s frekvenční charakteristikou v ose nebo na vyšších hlasitostech zkreslením. Z tohohle pohledu mi jako zdaleka nejlepší deal u studiovejch monitorů co umí basy přijdou JBL LSR308 který na to +- netrpí a celkově jsou za ty prachy fakt výborný, ale přijde mi to spíš jako best of lowend než střední třída.
    31STITCHES
    31STITCHES --- ---
    NEVIEM: presonus eris, lepší vzít malé + sub
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    TEDDYBEDDY: presne tak priteli, v tomto auditku by to bylo off topic.

A moje poznamka o zahorovani byl špílec v kontextu fenomenu doby, kdy o zahorovani zasvecene hovori majitel kdejakeho srotu, nikoliv vyzva k diskuzi.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    DOCKINEZ: Ok, ale pak nemá cenu diskutovat schpnost rozeznat kabely a pálený cd, aj. kokotiny, že ne :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    TEDDYBEDDY: Když je blbě zdroj i prostor, tak nebudu k PC kupovat autograph mini ;)

Digitál mne nebude těšit nikdy, takze hudbu poslouchám v obýváku z gramce a v pracovně jde o podmaz k práci, o soustředěným poslechu není řeč. Tomu úměrně klesají nároky na kvalitu, v podstatě by mi asi stačil i dráťák ;)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    DOCKINEZ: Sou to nesmyly prostě. Hifi z lídla propojený dvojlinkou hraje stejně :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    TEDDYBEDDY: vsak jo, dyt ja nepoznam ani paleny CD od originalu, takze pro mne by toho byla skoda :)
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    ENGUMAZ: toto mi vcera pul odpoledne rvalo u hlavy a jako fer za ty love. Zvuk to ma podobny jak stare dvojce u holicky. Citelne dostatecne ale basy tam moc necekej
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    DOCKINEZ: Na takový kokotiny nevěř, páč Fostexům krmenejch z týtrubky nepomůže ani Nordost Valhalla :)))
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    Jinak taky děkuju za tip, kamoš teď něco podobnýho sháněl ke komplu, tak jste mi ušetřili práci s hledáním a jemu s experimentama.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    CROME: No pravě, teď je mám přímo na stole, takže vejskace někde 10 Cm pod bradou. Nějaký extra podložky jsou nepruchozi, spis využiju dodany nozky a repraky naklonim ke ksichtu.
    CROME
    CROME --- ---
    DOCKINEZ: nevim jak je velkej to tve pracoviste, ale vzhledem k velikosti je to spis near field, ideal je mit vejskase ve vejsce usi
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    CROME: V kanclu bez uzardeni poslouchám v podstatě jenom z YouTube, i na bandcamp jsem linej kliknout a flac je sprostý slovo. Takže mne vůbec nesere, ze to není Hi-Fi.

Hlavní prostor ke zlepšení vidím v hraní si s polohou repraku, jejich naklonění atd. Teď mám furt pocit, ze jsem lehce mimo sweet spot.

Na sub kašlu, only 2.0 is real ;)
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    DOCKINEZ: No ještě zkus vyměnit zásuvku za audiofilní a bude to bez chyby! :D
    CROME
    CROME --- ---
    DOCKINEZ: Podle me hrajou za tu cenu fakt pekne jako low end kterej neurazi jsou super. Rozhodne lepsi, nez nejaky predrazeny PC bednicky
    Jen ty basy nekdy chybej, to se ale da alespon trochu popripade kompenzovat tim subem.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    CROME: Tak jo, fostexy jsou od vcerejska doma a do pracovny jako ok. Samo to je neco jinyho nez vintage regalovky pichnuty k dual mono lampovym koncakum, takze srovnani ani delat nebudu.

To, co jsem zatim proposlechnul (Fear Factory, Suicial Tendencies, S.O.D., Insect Warfare, Hanzel und Gretyl a podobny srandy), mne skrz tyhle bednicky vubec nesralo, takze spokojenost.

Jeste bych mohl napsat za mesic, jak se bedny rozehraly, cinska tkanicka s cinchema a malym stereo jackem se zahorela a zlepsilo se podani prostoru a mikrodetaily.

Ale kdyz na takovy kokotiny neverim ja, tak byste mi to asi nesezrali, co? :-)
    PELDA
    PELDA --- ---
    TEDDYBEDDY: hele ma tri roky, davam tomu tak mesic maximalne dva nez to rozbije, hodi do bazenu nebo tak neco. tam fakt nema cenu resit nic lepsiho
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam