Řeším novej obývák, a protože jsem se o to už sto let nezajímal a zůstal jsem někde v devadesátých letech, takže nevím co a jak je možný dneska zapojit, jdu sem pro rozumy. Mám starší nechytrou televizi
LG, kterou jsem si dodatečně "ochytřil"
Minixem Neo X8-H, no a když jsem si chtěl pustit nějakej film z PC, tak jsem ho měl připojený přes HDMI jako druhej monitor, a zvuk šel z PC přes starou minivěž Aiwa do sloupů. Trochu komplikovaný řešení, hlavně proto, že to řešilo pouze zvuk z PC, nikoliv z TV. No a protože ta minivěž už je asi za zenitem, a repro by si asi zasloužily trochu lepší signál, přemýšlím jak to pořešit líp. Stačí mi obyčejný stereo, žádný 5+1 nebo 7+1 neřeším, v ideálním stavu bych chtěl, aby do beden šel zvuk z TV, z Minixu a případně z CD playeru a tape decku, který by časem mohly přibýt, jako náhrada té minivěže. Takže nějakej klasickej stereo zesilovač s větším počtem vstupů? Nebo je třeba AV receiver? Jak se takovej problém dneska řeší? Je rok 2018, takže je možný, že existuje i elegantnější způsob, než "hloupej" zesik, na kterým budu muset manuálně přepínat zdroje - něco, co rozpozná samo, co zrovna hraje...? Kdytak dík za navedení...