BREGALAD: Ten aliexpressovej přístroj umí obojí - posílat do sluchátek, i přijímat BT a posílat po kabelu. Osobně když se mi stalo že mi z číny něco nepřišlo, ztratilo se po cestě, tak mi hned bez ptaní poslali refund, ale asi záleží na prodejci. A spousta těchhle zařízení je fakt dobrá, třeba Topping jinak než poštou přímo z Číny neprodává.
Problém je podle mě v tom že pokud už to není od nějaké zajeté firmy (jako je ten Topping), tak člověk nikdy neví jestli bude kvalita použitelná a jestli to že kus objednaný teď je dobrý znamená že kus objednaný za rok bude taky dobrý. Se sluchátky se stávalo, že anonymní výrobce udělal levný výborně hrající model zřejmě z nějakých výhodně nakoupených surplus měničů, ten se skvěle prodával, tak potom další dva roky prodával identicky vypadající a pojmenovaný model za stejnou cenu, který už hrál na hovno, a k tomu se na trhu objevilo několik jeho kopií.
Jo a dočasně taky bacha na to, že letecká pošta skoro nechodí, teď bych teda z Ali fakt nic neobjednával :)).