• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTlow-end audio hardware aneb hifi pro normalni smrtelniky - zesiky, monitory, receivery, ...
    MAJA
    MAJA --- ---
    AAHHWISEGUY: to vypadá na fastony s kusem plastu kolem ...
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    ahoj, poradil by mi nekdo, co je toto za konektor? mám tím připojené bedny u svého samsung mikrosystému.
    potřeboval bych jeden kabel prodloužit a zajímá mě jestli se dá někde koupit.
    předem díky

    MARASAN
    MARASAN --- ---
    KOOTCHA: podle recenzi ty bedny hrajou dobre a jako komplet by mely byt doladeny. Ja osobne uz bedny mel (regalovky B&W), tak jsem vzal je system (DENON RCD-M41DAB).
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    MARASAN: Doporučil bys to i s těma N10 bednama? S grafama z měření se v těch nabídkách zrovna moc nepředháněj, tak neni z čeho soudit. Varianta N11 s bednama N10 se mi líbí, ale ty bedny jsou k mání nějak omezeně, tak nevim jestli je to proto, že to jde na dračku, nebo že to nikdo nechce :)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    KOOTCHA: jo a uprednostnim minimalismus. Kdyz to bude osvedcena pecka, dam za to 15, kdyz to bude slusnej lowend za 3000, taky mi to neva. Idealne 2-3pasma bez wooferu.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Potřeboval bych poradit s výběrem domácího aparátu. Chtel bych nějakou sestavu receiveru s reprákama s dobrym poměrem cena/výkon. To zařízení musí splňovat jen dvě podmínky. Možnost bezdrátovýho připojení BT/Wifi a vstup jack/whatever. Zvuk nemusí být prostorovej, ale neni to na škodu. Hlavně aby byl slušnej. Online člověk nemá možnost naposlouchat všechny ty dostupný varianty. Tak pokud byste měl někdo dobrou zkušenost s konkrétním výrobkem, budu vděčnej. Je to pro domácí použití. Nepotrebuju zadnou mechaniku a ocenim DAB radio. Diky moc.
    MAJA
    MAJA --- ---
    HNZ: Do klasického obýváku (rozměry) doporučuji Canton Movie (set 5 klasických repro + aktivní sub).
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    HNZ: Tak ty zní jako z prdele 😀 Zkoušel jsem je doma. Moc by sis nepomohl.

    Dvě bedny a zesilovač přes optiku udělají mnohem větší parádu. Na prostorový zvuk potřebuješ fakt velký rozpočet nebo neco virtuálního jako ten Sonos.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    HNZ: zrovna zadni jsou esencialni, ne? pokud je chces teda.
    HNZ
    HNZ --- ---
    puvodni predstava byl nejaky zesilovac s hdmi, k nemu bezdratem pripojit vsechny repra a hotovo :)
    HNZ
    HNZ --- ---
    UMIAKI: asi pujdu do Sony HT-S40R. jen me trochu mrzi, ze ty zadni taky nejsou bezdrat..
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    HNZ: Dopředu soundbar Sonos a do stran doplnit Sonosy nebo IKEA. Připojit k TV, hotovo :-)
    HNZ
    HNZ --- ---
    ahoj, shanim nejaky dostupny domaci kino, ktery by ale bylo co nejvic bezdratovy. nemate nekdo zkusenost? zdroj je hdmi. diky!
    MAJA
    MAJA --- ---
    CHINOXR: Receivery se dělají i celkem placatý - standartní šírřka cca 43cm zůstane, ale na výšku to má pár cm (tuším třeba Marantz). Popravdě, když si sečtu všechny potřebné vstupy a výstupy, tak se to možná na nic menšího, než zadní panel šíře klasického hifi komponentu, ani nevejde.
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    SPIKE411: ono je stesti ze tam nema nakej jeste total analog s nejakym atyp konektorem , to by se asi protrhla lavina a pani bych rek ze na to fakt ty nervy nemam
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    SPIKE411: tusil bych ze diky back kompatibilite by mel ... ale jak jsem psal , veci krom TV zustanou zachovany tak jak jsou, na prani znamy
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    CHINOXR: Neumí ten BD rekordér nahrávat i DVD? Přehrávat je bude umět určitě. (Že bys eliminoval ten DVD rekordér úplně.)
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    LOPIK: no ja mam v planu cpat obraz a zvuk pres televizi (a hdmi do soundbaru) a v pripade vinylu (RCA) nebo CD (BD REC) mit splitnuty HDMI a hnat to pres bluetooth (do soundbaru) s vyplou telkou ... tzn v pripade BT lagu se nic nedeje

    DVD REC je pres scart do stary telky takze tam bud SCART-HDMI konverze a nebo jeste jinej vystup (cekam na fotku pac u toho DVD REC si nejsem jistej co je tam za vystupy)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Jestli k tomu je ještě obraz, tak je receiver asi jediný řešení, co bude možná ochotná ovládat.. marantz dělá takový poloviční, ale furt je to krabice, 15 000 a kupuješ něco co vůbec nevyužiješ (zesilovací část). Zas je to značka, jestli jí jde o tohle :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam