• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTlow-end audio hardware aneb hifi pro normalni smrtelniky - zesiky, monitory, receivery, ...
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    OMNISLASH: nechces misto BT pouzit spis streamer? wiim mini nebo wiim pro sou fajn a za me lepsi varianta nez bt

pripadne wiim amp je kombinovany streamer a amp v jednom
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    OMNISLASH: tenhle mam taky, balanced input a v cerne, mam k tomu i topping D/A převodník, fajnovy kombo.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Hello. Pred casem tu nekdo doporucil tenhle kousek, ktery jsem na zaklade toho vzal a jsem s nim naramne spokojen. Vzhledem k tomu, ze je pripojen k bednam u meho pracovniho stolu, hraje v prumeru 12 hodin denne prakticky kazdy den.

Audigo.cz | Sluchátka a sluchátková technika - Topping Audio PA3S Silver - Topping Audio - Jiné komponenty - Domácí audio - Sluchátka, sluchátkové zesilovače, flac přehrávače a další příslušenství...
    https://www.audigo.cz/Domaci-audio/Jine-komponenty/Topping-Audio-PA3S-Silver

A tak si rikam, ze se zkusim poptat znovu :) Shanim neco podobneho, v podobne kategorii ale s BT, co by dovedlo fungovat jako JBL (samozrejme misto integrovaneho repro by byl jen vystupy). Vyrabi se? Vite o necem takovem, mate dobre zkusenosti? Nenahrazuji ten stavajici zesilovac v pracovne, jen si kraftim repracky do obyvaku a chtel bych k nim takovy JBL-like zesilovac.

Diky.
    MATT
    MATT --- ---
    IV0: aha, už chápu.
    IV0
    IV0 --- ---
    MATT: Je kvalitní, ale není tam ten správný výstup. Potřebuji dostat ven konkrétní kanál (Send).
    MATT
    MATT --- ---
    IV0: A ten DAC co je v tom, je nekvalitní? To bych u zařízení za 90k nečekal.
    The unit also uses a high-quality 32-bit D/A converter from ESS Technology for clear audio reproduction.
    IV0
    IV0 --- ---
    MATT: Ne, potřeboval bych kvalitní výstup v analogové formě, který je dostupný pouze na USB (když ho připojím do PC, tak se to chová jako zvukovka).
    MATT
    MATT --- ---
    IV0: Myslíš, že získáš kvalitnější výstup něž je ten jejich? Nebo to umožňuje mít jinej výstup přes USB a analog? Resp. jsem nepochopil, co má být cílem, toho zapojení.

The Pioneer XDJ-AZ offers robust audio outputs for professional setups, including Master Outputs (XLR & RCA) for connecting to speakers/mixers, a balanced Booth Output (1/4" TRS) for monitoring, and dual Headphone Outputs (1/4" & 3.5mm). It also has a USB-C port for computer connectivity and USB-A ports for media, plus an Ethernet port for link functions and integrated wireless for streaming and SonicLink headphones.
    IV0
    IV0 --- ---
    ASYMETRIC: Kdybys chtěl, mám 230V zásuvku spínanou napětím na USB portu (má USB-B konektor jako na tiskárně), na vypnutí ma zpoždění myslím 30 sekund. Mám ještě asi 3, nové, za 250 Kč...
    Omlouvám se za reklamu
    ASYMETRIC
    ASYMETRIC --- ---
    UMIAKI: Buď trigger nebo nějaká detekce digitálního nebo analogového signálu. Žena trvá na DAB, takže Fosi Audio je pasé.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    ASYMETRIC: Na tohle se pořád používá trigger kabel, ne?
    Mám takhle Fosi Audio ZA3 a ZD3 se streamerem.
    ASYMETRIC
    ASYMETRIC --- ---
    Nenapadá někoho stereo receiver s DAB rádiem a schopností se zapnout když do něj přijde signál ze streameru a zas vypnout, když nějakou dobu bude bez signálu? Klidně starší. Díky.
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    FARFELOO: super .. diky za report (to sem nenasel .. jen, ze v rezimu standby (resp. vypnuty) min nez 0.5W). 13W uz neni tak hrozny.
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    FARFELOO: good point. Je to designovany na standby. Nemam meral, tak netusim kolik to zere bez signalu, ale na netu pisou, ze class ab klidne 70w. To je docela dost b
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    GARFIELD: Je vůbec důvod to vypínat?
    ASYMETRIC
    ASYMETRIC --- ---
    GARFIELD: Ja mám Topping mx5 a Wiim Ultra. Ale kvůli možnosti to ovládat nejen přes aplikaci pokukuji po Eversolo Play nebo kombinaci Eversolo DMP - A6 a Toppingu mx5.
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    Mam KEF Q150, Wiim Pro Plus a Cambridge Audio AXA 35. Setup zni naprosto paradne. Ale. Vadi mi, ze pokazde musim zapnout AXA 35 a nastavit volume (ano, opravdu ho mezi cykly zapomene). Premyslim, ze amp vymenim.

Rad bych pustil hudbu pres Spotify Connect a vse hraje. Ja na nic nesaham. Koukal jsem na moznosti:

* Wiim Amp/Wiim Amp Pro/Wiim Amp Ultra (a prodat svuj streamer a amp)
    * Wiim Vibelink Amp (Wiim Pro Plus zustane, AXA pujde)

Nebo nejake jine reseni, ktere podporuje trigger cable? Bude switch na class D z class AB downgrade? Jakou cestou se vydat? Aktualni kvalita mi naprosto staci a pouze chci upgradovat convenience faktor. Idealne v podobnem budgetu stavajicich komponent.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KURVADRAT: Případně to Volumio je taky integrovaný s HA, kdybys chtěl "víc".
    Volumio - Home Assistant
    https://www.home-assistant.io/integrations/volumio/

Ostatně nemá HA nějaký vlastní 1-click řešení na doinstalací spotifyd / Spotify Connect pluginu nebo tak něco?
    KURVADRAT
    KURVADRAT --- ---
    SPIKE411: Oka, diky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam