• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FENRISMOLESKINE
    ZATRSATR
    ZATRSATR --- ---
    hele, nevideli jste nekde prodavat ten moleskine na ipod?nebo to tu jeste neni...?
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    DANCHEZ: tak můžeš přes e-shop. http://www.george.dj/
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Zrejme jsem jednoho dne pojal pocit, ze potrebuju neco hlubokomislneho, co pretrva generace, napsat a ze moleskine je te myslenky hoden...
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Toz to ano, ale u me se udicka chytla na moleskine, a nejlepsi na tom je, ze v tomhle pripade ani nevim jak... a pritom sem to urcite od nikoho neokoukal, ve svem "okoli" sem to mel prvni...
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    SUCZKER: Tak jsou i drazsi zeano .) (napr. http://www.filofax-diare.cz/)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    pise se mi do toho pekne ale musim za sebe rict, ze bych nikdy neveril, ze jde prodat diar za tri stovky...
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    THE_SECOND_GUY:
    MYDRIM: no já to právě beru s nadhledem ;)
    FENRIS
    FENRIS --- ---
    DANCHEZ: v luxoru maj jen diare.. nejaký kousky skicaru pro akvarel nebo japonskou vazbu maj v altamiře. Ve zlatý lodi je nemaj! Ale v altamiře jsem vykoupil poslední dva skicáře :)) a taky přinese až ježíšek.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    GECKO_LOCO
    GECKO_LOCO --- ---
    Kavárna ERA, Šafaříkova 15, Praha 2. Výborná kavárna s obrovským výběrem moleskinů všech velikostí i typů. Pro ty, co si neradi připadájí "trendy" mají i jiné diáře nebo zápisníky stejného typu jako moleskin, ale levnější.
    RAEL
    RAEL --- ---
    ZATRSATR: Klub řemeslníci, hodim to tam. Tady by to bylo OT :(
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    no, book si asi nedam, ale zprijemnilo pocteni;)
    MYDRIM
    MYDRIM --- ---
    oh yeah!

SUN_VU_KUNG: To beres dako prilis vazne, ved co je na tom zle, ze ludia maju moleskine? Okrem toho, nezabudajte, ze to su aj diare a zapisniky

Dufam, ze tato smiesna diskusia utichne a budete postovat svoje skeny radsej:)
    Btw, pridat na nastenku mozte: http://www.skineart.com
    ZATRSATR
    ZATRSATR --- ---
    RAEL: uka fotky svych vyrobku...
    RAEL
    RAEL --- ---
    Skicáky si dělám vlastní, ale právě jsme si koupila moleskin diář na příští rok...
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    kde je kupujete?(a za kolik) ja sem je videl akorat v luxoru a prislo mi to hrozne drahy
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    To sou kecy v kleci porad dokola :))) bych neresila, hazejte fotky
    (jinac ja jsem si poridila DIAR :))
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    OMG! A záleží na tom, jestli je něco "trendy" nebo neni? Když se vám to líbí, tak to používejte, ne?
    Jak může bejt to, že je nějaká věc oblíbená, jejím mínusem? Proč vám vadí, že někdo používá moleskiny jako pózu, pokud vy to taky neděláte?
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    SUN_VU_KUNG: ano, jedine minus prijemneho bloku (protoze nic vic to opravdu neni) je v tom, ze je tak nechutne trendy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam