• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FENRISMOLESKINE
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    PLUMM: Moc hezky receno.... ;)
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    ZATRSATR: ale otázka je, proč si kupovat moleskine aby si ho rozřezal a dal si do něj ipod. Docela zvrácenost:D
    To je jako by sis koupil luxusní zařízenou vilu a pak jí vevnitř celou vyboural aby si tam mohl parkovat velkym náklaďákem. Když si přitom můžeš koupit nějakou akorát velkou hezkou garáž...
    RAEL
    RAEL --- ---
    Pokud někdo hodláte být slavnej, tak prosímvás kupujte si moleskiny. Oni je dělají z papíru který se dobře udržuje a restauruje. Tak máte šanci vydržet "věčně" ;)
    ZATRSATR
    ZATRSATR --- ---
    PLUMM:
    FENRIS: ...heh...v tom pripade oprasim rezak...
    FENRIS
    FENRIS --- ---
    ZATRSATR: taky si myslim ze to bude self-made
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    ZATRSATR: To neexistuje. Si to prostě musíš vyříznout.
    ZATRSATR
    ZATRSATR --- ---
    hele, nevideli jste nekde prodavat ten moleskine na ipod?nebo to tu jeste neni...?
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    DANCHEZ: tak můžeš přes e-shop. http://www.george.dj/
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Zrejme jsem jednoho dne pojal pocit, ze potrebuju neco hlubokomislneho, co pretrva generace, napsat a ze moleskine je te myslenky hoden...
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Toz to ano, ale u me se udicka chytla na moleskine, a nejlepsi na tom je, ze v tomhle pripade ani nevim jak... a pritom sem to urcite od nikoho neokoukal, ve svem "okoli" sem to mel prvni...
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    SUCZKER: Tak jsou i drazsi zeano .) (napr. http://www.filofax-diare.cz/)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    pise se mi do toho pekne ale musim za sebe rict, ze bych nikdy neveril, ze jde prodat diar za tri stovky...
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    THE_SECOND_GUY:
    MYDRIM: no já to právě beru s nadhledem ;)
    FENRIS
    FENRIS --- ---
    DANCHEZ: v luxoru maj jen diare.. nejaký kousky skicaru pro akvarel nebo japonskou vazbu maj v altamiře. Ve zlatý lodi je nemaj! Ale v altamiře jsem vykoupil poslední dva skicáře :)) a taky přinese až ježíšek.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    GECKO_LOCO
    GECKO_LOCO --- ---
    Kavárna ERA, Šafaříkova 15, Praha 2. Výborná kavárna s obrovským výběrem moleskinů všech velikostí i typů. Pro ty, co si neradi připadájí "trendy" mají i jiné diáře nebo zápisníky stejného typu jako moleskin, ale levnější.
    RAEL
    RAEL --- ---
    ZATRSATR: Klub řemeslníci, hodim to tam. Tady by to bylo OT :(
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    no, book si asi nedam, ale zprijemnilo pocteni;)
    MYDRIM
    MYDRIM --- ---
    oh yeah!

SUN_VU_KUNG: To beres dako prilis vazne, ved co je na tom zle, ze ludia maju moleskine? Okrem toho, nezabudajte, ze to su aj diare a zapisniky

Dufam, ze tato smiesna diskusia utichne a budete postovat svoje skeny radsej:)
    Btw, pridat na nastenku mozte: http://www.skineart.com
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam