• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FENRISMOLESKINE

Celým světem prolétá jak lavina, móda luxusních kapesních zápisníků, vycházející z fracouzské tradiční výroby.
    rozbalit záhlaví
    BINABIK
    BINABIK --- ---
    MYDRIM: to je super:) Hodně se mi líbí ten první:) jak z nějakýho RPG :) Ale všechny ty kresby jsou super;)
    MYDRIM
    MYDRIM --- ---

AHASVER
    AHASVER --- ---
    myslim, že už bych se po několika letech, diářích, denících a sešitech mohl po zakoupení tohohle nazývat sběratelem :)

LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    Avizo.

Výprodej diářů 2009
    Právě začíná výprodej posledních kusů všech dostupných druhů diářů Moleskine 2009. Od 1. února 09 s 30% slevou pouze v Café a knihlupectví Fra a eshopu Fra.cz.
    EELK
    EELK --- ---
    jen info:
    kdybyste nemohli nějaký druh Moleskinu sehnat a nebyl ani v Café a knihkupectví Fra (http://www.fra.cz/cz/cafe-a-knihkupectvi-fra/, tam by měli být všechny aktuálně v ČR dostupný druhy, doplňovaný 2x týdně), napiště na moleskine@fra.cz, nebo na Facebook (http://www.facebook.com/profile.php?id=1417245726&ref=name#/group.php?gid=24057774546), vždycky je pár kusů ve skladu.

ps: na kreslení sešit opravdu není ideální, zkuste standardní zápisník, reportér, nebo skicář, popř. akvarelový skicář...
    ANDRASTE
    ANDRASTE --- ---
    MYDRIM: Ja mam tenhle tenky, navic jsou ty listy takove zazloutle. Na kresleni tuzkou/fixou celkem ok, ale na cokoliv s vodou je naprosto nepouitelny. (akvarel, rozmyvatelne pastelky, atd...)
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    MYDRIM: jo, to by mohl byt on...
    MYDRIM
    MYDRIM --- ---
    CORNHOLIO: Myslis ten klasicky?.. (Ten ma taky fialovy pasik) Zlty "heavy acid free paper", tvrda cierna (aj ked asi aj inej farby sa vyraba) vezba. Ten mam tiez, aj velky (cca A5), aj A6 este nerozbaleny
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    MYDRIM: tyhle tenky papiry jsou IMHO na kresleni celkem nevhodny, nejlepsi je typ "sketchbook" s modrofialovzm paskem... bohuzel z nejakyho duvodu zrovna tyhle u nas nejsou moc k dostani...
    NILA
    NILA --- ---
    MYDRIM: Ja ho mám, zatiaľ drží veľmi dobre, prežil už pár nepríjemných situácii. Papier je tenký to áno /to ma aj troška sklamalo/ ale napr. taká verzatilka ide uplne v poho zgumovať:)
    MYDRIM
    MYDRIM --- ---
    Ma niekto ten zosit tenky vreckovy? Paci sa vam? Vydrzi nieco? Mne prisiel teraz. Neviem, ten papier je mozno prilis tenky - pri skenovani presvita druha strana, ako vidite; prakticky nejde gumovat (ale zas, neskusal som mekke cruzky, pouzivam velmi tvrde tuhy)..

KOTWA
    KOTWA --- ---
    a nektere z nich "puvodnejsi" nez moleskine ;)
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    FENRIS
    FENRIS --- ---
    LALAITHWEN
    LALAITHWEN --- ---
    varsava samo
    LALAITHWEN
    LALAITHWEN --- ---
    BLACKBITCH: No v Czulym Barbarzyncu, ofiko distributor pro polsko
    BLACKBITCH
    BLACKBITCH --- ---
    LALAITHWEN: kde =)) ?
    LALAITHWEN
    LALAITHWEN --- ---
    chna chnaaa, v psonsku jsou levnejsi:P
    AETHER
    AETHER --- ---
    MAMBA_: jestli je to neco na zpusob moleskine, asi to nebude tam co meli ty prave; ja mimochodem odesla s neporizenou z Luxoru a pak jsem presne ten, co jsem potrebovala, dostala v Domu knihy (Kanzelsberger)
    MYDRIM
    MYDRIM --- ---
    Fenris, kebyze sa ti chce, sprav na nastenku prehlad vsetkych Moleskine produktov + ktore z toho sa predavaju v Cechach:)
    MAMBA_
    MAMBA_ --- ---
    SIGY: tak díky) ... určitě se tam stavim, a když je neuvidim, tak si koupim silnější brýle
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam