• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FENRISMOLESKINE
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    LEON_CHAMEAU: no... někteří z nás ji už mají doma :)
    PHOB
    PHOB --- ---
    jedna moleskinovina... casem az se k tomu dostanu dam vice... nejak malo casu posledni dny :). ale po dlouhe dobe sem sahl na tuzku zase pri pivku... a asi zacnu opet pravidelneji...
    MYDRIM: a Ty me s tema vecma pekne stves, super jsou, teda az na ty "portretovky"
    FENRIS: Ty me stves jeste vic :)

NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    FENRIS: pěkný .. zvlášť ta slečna v sukýnce ...
    MYDRIM
    MYDRIM --- ---

FENRIS
    FENRIS --- ---
    taky pridam neco ze sve zahradky :))

NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    neuměle se přidám ..

GOBLIN
    GOBLIN --- ---
    nerad narusuji tok obrazku ze skicaru umelcu (mimochodem jsou super, dost me zaujal napr. [ MYDRIM @ MOLESKINE ] :), ale mel bych dotaz a diky nazvu klubu se asi hodi nejlepe sem.

Nevite nahodou o nejake alternative k moleskine city notebooks? Velice by se mi hodilo Sydney a to v nabidce neni. Nejake napady a rady?

Diky ;]
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---

achjo, ja jsem odolavala fakt dlouho tyhle posse moleskine ./ nicmene uz me strasne zacalo stvat jak se z zadnejch jinejch skicaru bud a) neda skenovat za b) vobrazky se smudlaj vo sebe - pripad krouzkovy vazby, z niz se sice skenuje dobre, ale nici se v ni veci.
    narodni muzeum.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    DUKON: to neva, já tam mám dvakrát "je" :)
    DUKON
    DUKON --- ---
    AHASVER: jop, souhlas o te snobarne je to tady mimo misu
    jsem mel po ranu rypavou
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    DUKON: já si třeba sedmej rok nechávám dělat zápisníky. nejde mi o to, že se do nich dobře kreslí. prostě jen dlouhodobě vybírám věci (ve všech možnejch oblastech), který mi sedí a který se mi líbí a mám dobrej pocit z toho, že je používám... v tašce většinou nosím až pět zápisníků, protože to je prostě pro mě důležitá věc. poslední tři a půl roku jsou dva až tři z toho moleskine. teď mám ještě tarakan a dva custom made
    možná je to snobárna, ale myslim, že nemá smysl nad tim brečet, zvlášť ne ve společnosti lidí, pro většinu z nichž to tak není a většina si uvědomuje, že to svým způsobem snobárna je a že to tenhle nános má za sebou

jinejma slovama, prezentovat tenhle názor je zrovna v tomhle klubu je asi dost scestný ;)
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    DUKON: Treba v lete jsem byl v Amstrdamu a celej stastnej jsem si tam v docela velkym obchode, kterej se zameroval na kreslire, koupil skicak (byl na skicak drahej). No ale zjistil jsem, ze je naladovanej obyc ctvrtkama ktery u nas poridim za 3kc. Byla to odeme celkem snobarna, protoze jsem ho koupil kvuli tomu, ze je z Holandska a ze je v kuzi:) Ted se vali v prachu. No aspon vzpominka. V cechach jsem po mesici koupil moleskine.. nebe a dudy.
    DUKON
    DUKON --- ---
    FLYBOJ: jo to mas recht, nejsem ilustrator a pokud nebyl doted nikdo schopny najit papirnu, co dela dobry papir na skicovani, tak potom zadna
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    DUKON: jak uz tu bylo receno nekolikrat. Pro dost lidi moleskine neznamena "moleskine", ale proste kus kvalitniho papiru s vybornym povrchem na kresleni. To, ze se vyrabi v milionech je jedine dobre. Dost velky snobstvi by asi bylo ho shanet jen kvuli tomu, ze se vyrabi nekde na kolene a ma tak velkou historii.

btw: "spisovatelsky" poznamky neresim. Na to je podle me moleskine zbytecnej luxus. Jestli chci, aby poznamka vydrzela, nebudu ji uchovavat v bloku. (jakymkoliv)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam