• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FENRISMOLESKINE

Celým světem prolétá jak lavina, móda luxusních kapesních zápisníků, vycházející z fracouzské tradiční výroby.
    rozbalit záhlaví
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    EELK: asi to budou ony. Slecna, co jsem se ji ptal, mi tvrdila, ze nejsou a ze bohuzel ani nebudou, tak nevim... Zkusim se tam zase zastavit, az pojedu do Prahy.
    EELK
    EELK --- ---
    CORNHOLIO: myslíš Folio skicáře A4 a A3? tak to jsi měl vážně smůlu. formáty A4 tam jsou cca týden, A3 na objednávku, prostě se zatím do Fra nevejdou...
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    DANCHEZ: Já si koupil od Brunnen malý reportérský zápisník, protože má navíc po straně pružné oko na propisku - to mi u ostatních bloků chybí.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    EELK: taky nechapu proc moleskine, herlitz a brunnen vypadaji uplne stejne
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    Tak jsem se dostal konecne minuly tyden do Prahy, podnikl jsem v desti vypravu do Cafe Fra, v nadeji ze tam najdu ty oversized Moleskine skicare, a slecna mi rekla ze nejsou a ani nebudou, tak nevim... ty vetsi formaty maji prave jen ty, do kterych se kreslit moc neda...:(
    EELK
    EELK --- ---
    SA_KRA_: nechci bejt hazl, ale tohle je prostě "přebalenej" moleskine od jednoho českýho prodejce, co není právě solidní atd. + podává "napodobeniny" moleskinu atd, ale proti gustu...
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    nemáte někdo zkušenost s tímhle? http://www.george.dj/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=6&Treeid=19&Itemid=40

takovy falešný moleskine, zajímalo by mě, jakej je to papír nebo tak...
    HOKITOKY
    HOKITOKY --- ---
    najdete u nas v Cafe Fra-pridte
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    ta jsem si je taky dovezla. z tureckeho Istanbulu, meli je v akci- 3 moleskine, skicare Large za 5,5 E. no neberte to :-)
    PHOB
    PHOB --- ---
    ANDRASTE: to je super !
    CODEAS
    CODEAS --- ---
    ANDRASTE
    ANDRASTE --- ---
    :o)
    NILA
    NILA --- ---
    AHASVER: hah, ja sa tiez bojim do neho pisat:D
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    btw - nový barvy a5 pilotů jsou docela hezký některý
    ANDRASTE
    ANDRASTE --- ---
    AHASVER: :o))))
    LEON_CHAMEAU: Ja si taky obcas zacinam pripadat jak sberatel diaru. :o)
    EELK
    EELK --- ---
    jen krátký info:
    do prodeje v ČR se blíží nová kolekce Moleskinů velkých formátů: Folio zápisníky. klasické zápisníky (čisté a linkovné), skicáře, akvarelové skicáře a memo kapsy v dvou nových velikostech XL (formát A4) a XXL (A3). v prodeji koncem března...
    http://www.fra.cz/files/tinymce/1225148642.jpg
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    LEON_CHAMEAU: já nepíšu čárky na čárky, já píšu čárky na prázdno.. s tímhle se musí vymyslet, co bude dál
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    AHASVER: Heh, takze dalsi, ktory do toho nenapise ani ciarku, lebo to je biblia? Memoare pisat, holoto!
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    LEON_CHAMEAU: a tak koudy třeba někdy vyroste, víšco...

akorát tohle má řádky, takže moc nevim, na co ho kdy využiju, ale třeba až se mi bude ruka třásti, ocení pro deník řádky, no...
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    AHASVER: A niektorych ludi naozaj nemam rada ;)
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    LEON_CHAMEAU: no... někteří z nás ji už mají doma :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam