• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FENRISMOLESKINE
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    Tak beru zpet, opravdu je v cafe Fra maji, prave jsem si jeden dovezl:)
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    EELK: dobre, ctvrtek a patek budu v Praze, zkusim to jeste jednou:) Pokud tam jsou, bylo by mozny mi jeden schovat? A4 skicar, dekuji:)
    EELK
    EELK --- ---
    DANCHEZ:asi je to "všestraně" šikovnej tvar, jak uživatelsky, tak v současný době i marketingově. že s "reborn" začal moleskine je jasný a stran kvality (a druhů) jde o úplně jinej rank; tedy bohužel, bylo by fajn mít větší výběr, takhle mole vlastně dosud nemá konkurenci a trochu na to začíná hřešit... doporučuju ještě muji z jp a menší "alternativní" značky z us, viz amazon heslo "blank books".
    EELK
    EELK --- ---
    CORNHOLIO:jsou tam, "přísahám"...
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    MAGUMI: no vpoho, chapu ze si to nekdo koupi, dokonce me prijemne prekvapuje ze maj "neco navic".. ale o to vic me zarazi proc se to snazi vypadat jako Moleskine.. proc nemaj svuj vlastni styl? pochybuju ze ten zluty prebalovy pruh ma jinou funkci nez vypadat jako moleskine
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    EELK: asi to budou ony. Slecna, co jsem se ji ptal, mi tvrdila, ze nejsou a ze bohuzel ani nebudou, tak nevim... Zkusim se tam zase zastavit, az pojedu do Prahy.
    EELK
    EELK --- ---
    CORNHOLIO: myslíš Folio skicáře A4 a A3? tak to jsi měl vážně smůlu. formáty A4 tam jsou cca týden, A3 na objednávku, prostě se zatím do Fra nevejdou...
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    DANCHEZ: Já si koupil od Brunnen malý reportérský zápisník, protože má navíc po straně pružné oko na propisku - to mi u ostatních bloků chybí.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    EELK: taky nechapu proc moleskine, herlitz a brunnen vypadaji uplne stejne
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    Tak jsem se dostal konecne minuly tyden do Prahy, podnikl jsem v desti vypravu do Cafe Fra, v nadeji ze tam najdu ty oversized Moleskine skicare, a slecna mi rekla ze nejsou a ani nebudou, tak nevim... ty vetsi formaty maji prave jen ty, do kterych se kreslit moc neda...:(
    EELK
    EELK --- ---
    SA_KRA_: nechci bejt hazl, ale tohle je prostě "přebalenej" moleskine od jednoho českýho prodejce, co není právě solidní atd. + podává "napodobeniny" moleskinu atd, ale proti gustu...
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    nemáte někdo zkušenost s tímhle? http://www.george.dj/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=6&Treeid=19&Itemid=40

takovy falešný moleskine, zajímalo by mě, jakej je to papír nebo tak...
    HOKITOKY
    HOKITOKY --- ---
    najdete u nas v Cafe Fra-pridte
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    ta jsem si je taky dovezla. z tureckeho Istanbulu, meli je v akci- 3 moleskine, skicare Large za 5,5 E. no neberte to :-)
    PHOB
    PHOB --- ---
    ANDRASTE: to je super !
    CODEAS
    CODEAS --- ---
    ANDRASTE
    ANDRASTE --- ---
    :o)
    NILA
    NILA --- ---
    AHASVER: hah, ja sa tiez bojim do neho pisat:D
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    btw - nový barvy a5 pilotů jsou docela hezký některý
    ANDRASTE
    ANDRASTE --- ---
    AHASVER: :o))))
    LEON_CHAMEAU: Ja si taky obcas zacinam pripadat jak sberatel diaru. :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam