• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FENRISMOLESKINE
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Tak dneska v luxoru děsný slevy na moleskine diáře 2010..denni diář za 119,-Kč
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Hehe, tak muj diar s mekejma deskama dopad neslavne, tedy tak, ze z nej neni diar ani dost malo. Jeste nez zacal novej rok, mel jsem v nem asi 30 stran poznamek, textu pro kapelu a cmaranic, takze jsem proste instituci diare zrusil a je z nej jen poznamkovej blok do kapsy ;]
    VAPENEC
    VAPENEC --- ---
    objevila jsem v knihkupectví tenhle diář a je perfektní, netušila jsem, že je kolem toho na internetu tolik řečí. Ale baví mě to, ty vaše vychytávky a využití a hlavně ty čmáranice a obrázky! úžas :)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    CODEAS: nastvalo me ze v nem neni tech par stranek a-z na adresy... docela je pouzivam
    AETHER
    AETHER --- ---
    CODEAS: aha, tak ja v Kanzelsbergeru prave nepochodila - a to jsem tam byla uz asi pred mesicem... ale na ten mesicni jsem zvedava, ma hodne mista na poznamky vzadu, coz myslim vyuziju, to mi v tech normalnich kapku chybi... a ten mesic pohromade, to muze byt nahodou dobre prehledne, jedine, ceho se bojim, je, ze se tam nevejdu
    BINABIK
    BINABIK --- ---
    ADAM a EVA :) Moleskin je prostě ráj :)

CODEAS
    CODEAS --- ---
    BINABIK: závislost je jasná věc.. všech :)

OVERDRIVE: pro mě letos taky novinka měkky desky, uvidime no.. Vypada lehčí, lépe se s nim listuje, ten tvrdý byl dobry jako "malý desky"

AETHER: minule rok jsem měl ten = na dvou stránkách týden, vlevo Po-St, normálně horizont.. jediná nevýhody > málo mista na poznámky, to tenhel by to mohl splnit (co týden to místo :)

dnes jsem byl v Cafe Fra a tam ho neměli, naštěstí ještě nějaké měli v Kanzelsbergeru... uff
    AETHER
    AETHER --- ---
    CODEAS: ten jsem mela po dva roky za sebou a je nejlepsi, na pristi rok mam tenhle: http://www.youtube.com/watch?v=GcAWmwwOu_w&feature=SeriesPlayList&p=A297FCEE9CB71921 a jsem na to tedy zvedava (ten tydenni nemeli a ja si rikam, ze to prubnu)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    koupil jsem si diar na pristi rok v mekejch deskach, tak uvidime co vydrzi, mam ho radej v zadni kapse kalhot, takze tvrde desky trhaj kapsu a vic zavazi...
    moc se mi nelibil, kdyz jsem ho rozbalil, byl takovy vic pomackany, na gumicce jsem udelal uzel, pac je moc mekka a moc nedrzi... tak uvidime... dalsich 12 euro v tahu za krtonozku ;]
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    CODEAS: ten mám, byla to láska na první pohled :)
    BINABIK
    BINABIK --- ---
    CODEAS: tenhle mi letos přinese ježíšek :) Už se ho nemůžu dočkat :) Mám už na moleskinu tak trochu závislost :)
    CODEAS
    CODEAS --- ---
    Moleskiny na YouTube, letos si koupim tento

http://www.youtube.com/watch?v=ODmXMs-vvQ0
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    EELK
    EELK --- ---
    ANDRASTE: ok. pak je ideál nařezat si kancelářský papíry, přelepit páskou na koberce a máš co hledáš... to myslím vážně, tenhle přístup se mi líbí.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Mozna je na obrazku i neco videt, je tu tma a fotak neni nic moc, kazdopadne tohle je moje krtonozka. Mam uz asi treti, tenhle se mi pozdaval, pac ma 365 stran i kdyz s linkama, kery mi nevadej, ignoruju je kdyz je treba. Nekreslim, jen pisu, tazkze cernota je porad poruce asi jako penezenka nebo telefon, zakladam do nej tuzky a pera, tak proto ma takovej ohnutej hrbet, navic je plnej ruznejch plakatku z cest, ted ke konci roku v nem prave pribyla cesta do Mexika [tahle fotka je z mexickeho hotelu, coz mozna je videt]...
    Proc je pro me dobrej?
    Kapsa na vizitky, hodne stranek, diar i poznamkovy blok, vydrzi i hodne hrube zachazeni aniz by se vytrh z vazby nebo se polamal hrbet. Proste prakticka kazdodenni vec pro pisatele kratkych textu i kazdodennich poznamek jako co si chci precist, poslechnout, koupit k veceri, nebo kdy mi leti letadlo nebo jede vlak...
    Ten notebook co je podnim sice obsahuje daleko vic obrazku, hudby a dat obecne, ale proste nestiham otevrit jej v metru mezi dvema zastavkama, abych si poznamenal citat z reklamy na okne nebo neci telefonni cislo.
    Nenahraditelny. Uz se tesim na dalsi, az ho zas znicim ;]

jinak asi nejdivnejsi stranka tohohle roku... vznikla, kdyz jsem zkousel,kolik jedinec vydrzi pervitinu intravenozne, nez se zblazni nebo upadne do bezvedomi ;] datum je primo na strance ;]

ANDRASTE
    ANDRASTE --- ---
    EELK: Obal? Ten je naprosto nepodstatný. Ty obrázky si stejně většinou polepím něčím vlasním. :o) Ale díky za tip, mrknu na to.
    MYDRIM
    MYDRIM --- ---

EELK
    EELK --- ---
    ad "jiný papír v moleskinech?":
    je to tak, mírně se změnil, je víc porézní, míň hlazenej. což může být jednak jeho avizovanou větší "ekologičností", certifikací atd, jednak přesunutím výroby na východ (turecko, čína...). osobně v sešitech se mi zdá příjemnější, v diářích, zápisnících a skicářích to myslím ani nejde poznat, s výjimkou předsádek, kde působí prostě hůř. co se dá dělat...
    EELK
    EELK --- ---
    ANDRASTE: no nevím, jestli si se vydala šťastnou stopou, ty obaly jsou dost drsný (žába a telefon.-), ale o to nejde jasně, rozhodně ušetříš.
    zkuste někdy třeba sešity atd z papelote "nové české papírnictví", od pár lidí ze všup. cca týden už jsou po praze v prodeji (viz http://papelote.cz/)
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    FENRIS: Nebo skicak s kulatejma rohama;) Ne, rikam mu moleskin. Kdybych mel v obchode obhajovat svoji vyslovnost pomoci wiki, citil bych se vic trapne nez, kdybych to rekl spatne..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam