Mozna je na obrazku i neco videt, je tu tma a fotak neni nic moc, kazdopadne tohle je moje krtonozka. Mam uz asi treti, tenhle se mi pozdaval, pac ma 365 stran i kdyz s linkama, kery mi nevadej, ignoruju je kdyz je treba. Nekreslim, jen pisu, tazkze cernota je porad poruce asi jako penezenka nebo telefon, zakladam do nej tuzky a pera, tak proto ma takovej ohnutej hrbet, navic je plnej ruznejch plakatku z cest, ted ke konci roku v nem prave pribyla cesta do Mexika [tahle fotka je z mexickeho hotelu, coz mozna je videt]...
Proc je pro me dobrej?
Kapsa na vizitky, hodne stranek, diar i poznamkovy blok, vydrzi i hodne hrube zachazeni aniz by se vytrh z vazby nebo se polamal hrbet. Proste prakticka kazdodenni vec pro pisatele kratkych textu i kazdodennich poznamek jako co si chci precist, poslechnout, koupit k veceri, nebo kdy mi leti letadlo nebo jede vlak...
Ten notebook co je podnim sice obsahuje daleko vic obrazku, hudby a dat obecne, ale proste nestiham otevrit jej v metru mezi dvema zastavkama, abych si poznamenal citat z reklamy na okne nebo neci telefonni cislo.
Nenahraditelny. Uz se tesim na dalsi, az ho zas znicim ;]
jinak asi nejdivnejsi stranka tohohle roku... vznikla, kdyz jsem zkousel,kolik jedinec vydrzi pervitinu intravenozne, nez se zblazni nebo upadne do bezvedomi ;] datum je primo na strance ;]