• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FENRISMOLESKINE
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    NTR23: tak to už vim, co chci! .)
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Na 2013

LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Dneska jsem dal kolegovi k narozkám 18 měsíční Moleskine weekly notebook (2012 - 2013), vždycky se mu líbily ty moje. No radost velikou měl :o)))
    TENZO
    TENZO --- ---
    MYDRIM: luxor
    MYDRIM
    MYDRIM --- ---
    da se nekde koupit skicar v nedeli?
    konkretne kapesni s tema 80 strankama
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    LUCIEN: nějaký travely maj ještě v luxoru v palladiu
    TAPETA
    TAPETA --- ---
    LUCIEN: Ahoj veškerý sortiment mají v penShopu. Tady je odkaz www.penshop.cz mají i prodejnu na Kačerově
    PHOE3E
    PHOE3E --- ---
    Mají ještě někde 18-ti měsíční diář moleskin nejlépe černý s tvrdou vazbou? na e-shopu nikde nic v Brně též ne.. Víte někdo, jestli ho ještě mají v Praze někde či kde jinde sehnat?!
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    AMSTERDAM: tak tam uz skoro zadnej, dneska jsem se ptal. Dovezou rozsirenou varku za cca tyden

TEDDY: tam jsem nebyl, ale v Fra mi rekli, ze Smichov a Cerna labut. Na Smichove dneska nemeli, Labut jsem nezkousel.
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    LUCIEN: taky v Globe knihkupectvi je maj, stejne jako jiny moleskiny
    TEDDY
    TEDDY --- ---
    LUCIEN: Videl jsem ty ruzny journaly v luxoru na vaclavaku. Dole.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Nevite kde v Praze sehnat Travel Journal? Fra.cz? Dik...
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    IIIMAGIAG: zatim :) neni to nic svetoborneho, uznavam, ale delam to vsechno sam (krome teda sileneho prostredi funcionality eshopu), takze si to na lepsi design bude muset vydelat samo svým obsahem :) Ale jo, provizorni je, i kdyz ve skrytu duse vim, ze je to asi to nejvice co jsem ze sebe... coz me moc netesi, ale tak nejsem zadny webdesigner, i kdyz se o to sem tam zajimam
    IIIMAGIAG
    IIIMAGIAG --- ---
    CLOVICEK: ten "design" je ale provizorni, zejo? :))
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    CLOVICEK: stihnu.to by bylo taky vtipný :) jen tak na okraj :)))))
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    KAROLINA182: no zatím to bude jen eshop, kamenný obchůdek mám s jiným zaměřením, ale tento se zabývá diáři, organizací času a sebevzděláváním obecně, ale ještě stránky dodělávám http://stihnuto.cz vypadá to, že Moleskiny z anglie budou nejlevnější a nejschůdnější cesta, zkouším ještě přímo výrobce, ale na to už moc nesázím, pochybuju že bych jim ze začátku mohl dělat zajímavější odběry.
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    CLOVICEK: neprozradíš milovníkům moleskinů, co jiného v obchůdku budeš mít a kde jej najdeme? :)
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    IIIMAGIAG: díky za vyčerpávající info a rychlou pomoc. Snad se podaří zařídit nějaká spolupráce, díky
    IIIMAGIAG
    IIIMAGIAG --- ---
    CLOVICEK: oficialne fra.cz ale podle toho co mi rikal muj knihkupec je s nima spoluprace dost katastrofalni (dokazali mu dodat stojan napodzim, a pak uz zadny dodavky). Vzhledem k cenam by se ti mozna vyplatilo to kupovat maloobchodne na bookdepository.co.uk (postovny zdarma) a porad mit nejakou marzi proti oficialnim ceskym cenam.
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    Ahoj, máte někdo tip na nějakého dodavatele Moleskinů do ČR? Rád bych je zařadil do nabídky svého nově vznikajícího obchůdku, každá rad vítána, děkuji :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam