• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EJCULKASTŠ- HŠ Radlická-co se změní zítra?.)
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    PAOLO: nn Erika... nevim jestli jí znáš, taková silnější kočka.. ale Veru tam nefiguruje vůbec... Niky dělá grafiku se mnou:D ale moc bych to tak nenazyvala, delám skicy na papir jak to bude vypadat, jak to bude rozmistěný a pak to odvezeme do studia grafičce a ona to podle toho udělá(nebo předělá:D)
    jinak návrhy na filtry určitě:D jen s tím tiskem nevim, jedině se zeptat kamose:D:D by bylo original celkem:D ale sts už žije jen jako legenda:D
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    PAOLO: :DD tak ty chci taky:D
    PAOLO
    PAOLO --- ---
    EJCULKA: a kdo je šéfhaluška? neřikej že veru :D (snad si to nepřečte) :D a graficky si to dáváš jo? rýsuješ, vymejšlíš obrázky na papíry a tak?:D bys mi mohla vytisknout něaký libový filtry s něakym hezkym návrhem... třeba "stš sux"...:D
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    PAOLO: hele po celý škole, ale dělá to skoro jen naše třída+pár odvážlivců(asi 2)... Já?:D:D neblázni:) sem ''grafik''... kdybych to šéfovala, nikdy by to nevyšlo ,by se mi všichni báli:D
    PAOLO
    PAOLO --- ---
    EJCULKA: a jitka to jako zinscenovala o cely škole bo jen o vaší kočičí třídě?:D a ty si šefhaluška?:)
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    PAOLO: nepochybuju o tom, že ten rozhovor by byl super,ale taky nepochybuju o tom ,že možná i cenzurovanej:D
    to víš, my máme akční třídní:D
    PAOLO
    PAOLO --- ---
    jaktože když sem byl na střední já tak žádnej školní časopis nebyl :( by byl strašnej bojkot... hhh
    PAOLO
    PAOLO --- ---
    hej já udělam rozhovor se šefr :D i se vám tam taky klido vyfotim, je mi jasný že by všichni rádi viděli jednoho z nejoblíbenějších žáků v celé historii stš :D první otázka pro šefr : paní profesorko, co máte proti dlouhým vlasům u kluků na oboru hotelnictví? Proč tak toužíte každého ponižovat a musí se bez milosti ostříhat? :D
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    TRAFO: ty ironiku:D
    LA_RUMPET: nojo na pytel, zas to budeme dohánět a já sem přišla o jedinečnou možnost dělat rozhovor se šefr, což by me fakt bavilo.. :/
    EX___BO: ?.D
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    LA_RUMPET: Nechcete si mne vyfotit?:-D uz jsem na ty fotce ze saten:-D tak proc ne i jinde:D
    LA_RUMPET
    LA_RUMPET --- ---
    což mi připomíná, ejcule....já budu dopisovat po škole ty dva moduly z provozu a asi i cesták. Takže tam nebudu, nestihnu to, zas toho budem obě hodně vědět :)
    LA_RUMPET
    LA_RUMPET --- ---
    TRAFO: hromadová ho chce mít na ples, zítra by měla být schůzka redakce...se můžeš připojit, místo mě :D
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    se to tu začalo rozrůstat:) jedině dobře:)
    SHARK_A
    SHARK_A --- ---
    TAK to vypadá beznadějně :)
    TORUG
    TORUG --- ---
    ne ale byl jsem tam od 2001 :P
    SHARK_A
    SHARK_A --- ---
    Ahooooooooj! Je tu někdo mat.ročník 2004? Š.
    TORUG
    TORUG --- ---
    tak to ti ten svuj teda nedam :)
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    PAOLO: kuju:)
    TORUG: tak si to užij:)

Všem přeju povedenýho silvestra, ptze my za pár hodin odjiždíme...
    PAOLO
    PAOLO --- ---
    EJCULKA: post office :)
    TORUG
    TORUG --- ---
    ja jsem nalozenej v lihu v kaprunu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam