• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    tááák!
    že..
    ehm..
    ..
    20 srpna v sobotu se uskuteční akcička v sázavě na bowlingu( u Honzíka našeho)-bude "Oldies&Funk Party" djs-APPU/ICHBIN/SLANECZ
    a honza udělá nějakej spešl price na CUBA LIBRE a REDvůl s Voďárem ;))
    dáte si taky??
    PIGMAN
    PIGMAN --- ---
    SLANECZ: o tom nic, plágoše mu fakt jdou
    MURENA
    MURENA --- ---
    WEWA: jj to poslední dobou znám dost dobře, A kde si byla celý víkend, jsme byli na vlkofestu, jsi se měla přidat ;)
    WEWA
    WEWA --- ---
    MURENA: byl by za 750,- na místě...předprodej bych nestíhala...áále nakonec jsem se na to stejně vybodla... keš je ale málo, to bych si neužila :D
    hold no money = no funny :(
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    PIGMAN: jo jo.. mě to taky ukazoval..ale nikdo neví kdy ta kalba bude tak to udělal na akci o který se již ví co a jak ;)
    rozhodně na plágoše má talent...se muší uznát!
    PIGMAN
    PIGMAN --- ---
    APPU: :D prosky udělal pár úprav a hned je z toho jinej plágoš, měl to být plágoš na kalbu u stánku na meridě :D
    APPU
    APPU --- ---
    MURENA
    MURENA --- ---
    WEWA: to říkám ne :D a kolik stojí normálně? nebo je vyprodáno?
    WEWA
    WEWA --- ---
    SLANECZ: jojo...a vypadá to, že já mam opět z prdele kliku :D - na fb jsem čekovala akci lir a týpek tam před chvíli hodil koment že prodá lupen...takže mam lupen za 600,- ...ještě sehnat cash na přežití a jedůůůůůůůůůůůůů ;))
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    to bylo tak nějak..mám dva lístky na HIPHOP camp-vyměním za LIR :D
    WEWA
    WEWA --- ---
    WEWA: jsem trubka, dyť já už viiiiim ;)
    WEWA
    WEWA --- ---
    MURENA: cí voe jako, mam ho puštěný od cca 10 a teď jsem chytla soutěž - jenže jinou!! grrrrrrrrr :// ...ale už jsem se s tím trošku smířila, stejně jdu zítra na pohovor tak bych to asi nedala...
    btw. storku si nějak nevybavuju...
    MURENA
    MURENA --- ---
    WEWA: a znas nasi storku,diky ktery jsme se tam dostali my z Misou loni, to byla haluz nejvetsi. Takze hlavu vzhuru :) stejne je hnusne,budes sedet doma,takze vyndej sudoku nalad r1 a mas o zabavu postrarano ;)
    MURENA
    MURENA --- ---
    WEWA: a znas nasi storku,diky ktery jsme se tam dostali my z Misou loni, to byla haluz nejvetsi. Takze hlavu vzhuru :) stejne je hnusne,budes sedet doma,takze vyndej sudoku nalad r1 a mas o zabavu postrarano ;)
    WEWA
    WEWA --- ---
    MURENA: no jooo ale to jsem u toho rádia seděla all day v práci od pondělí do pátku víš jak...teď na to mam už jen dva dny..to nevidim nadějně - chjoo :((
    M0R
    M0R --- ---
    APPU: yes
    MURENA
    MURENA --- ---
    Budé párty jupí a za humny jupi jupi jou
    MURENA
    MURENA --- ---
    WAWE: no naučit to jde ,ale vypilovat ten správný styl, a hlavně nechlastat to jde pak všechno jako od začátku :)
    WEWA: no Lála má dobrou přemlouvácí a ty máš pardon za to ale ,,z prdele kliku" :)

Jo lidi 89% to bude holka, takže František má po bedňákovi ,ale roztleskávačka to být může, nebo DJka po Taťkovi a strýčcích sluch na gramce a hudbu , a můj taneční talent smaozřejmě :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    no vida jak se to tu rozjelo :)
    ..já bohužel LIR asi taky nedám :(( i když teda včera mě Lála docela úspěšně přemlouval takže prozatím není nic jistý...ale spíš mi to afi nevyjde :/ leda že bych poslouchala celej den radio 1 a pokusila se opět získat letní festivalový balíček s lupenama na LIRáka ;))
    APPU
    APPU --- ---
    M0R: jasná věc píšu tě na sobotu :) Live ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam