• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici
    APPU
    APPU --- ---
    sorry za repast vtipu ale tenhle mě dneska zabil :)))

Amy Winehouse se dostane k nebeske brane a tam je sv. Petr a Michael Jackson A Amy rika: michale, to je od tebe hezky, ze si me prisel privitat, to je urcite tim, ze jsem byla tak dobra zpevacka jako ty. a Michael rika sv. Petrovi: "Co to je za fetku s konskou hlavou? a vubec, kde sou ty norsky deti, co si mi sliboval?!?"
    WAWE
    WAWE --- ---
    z toho kluka uz rozhodne neco je :D...ganjopadne ja ted doufam budu mit volno jeste tak 2 mesice :D a jsem pro kazdou spatnost i nespatnost, kdyz bude spatna alepson umyslem :D

WAWE
    WAWE --- ---
    z toho kluka uz rozhodne neco je :D...ganjopadne ja ted doufam budu mit volno jeste tak 2 mesice :D a jsem pro kazdou spatnost i nespatnost, kdyz bude spatna alepson umyslem :D

MURENA
    MURENA --- ---
    APPU: mám volno pondělí , úterý ?
    SLANECZ: ten plakát je suprovej! Jak řiká František, ale po mím ,,z něho snad i něco bude" :D
    APPU
    APPU --- ---
    Z toho kluka něco bude
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    APPU: o5 alá prosky ;)
    APPU
    APPU --- ---
    fééér leták :)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    například hraješ tu!
    APPU
    APPU --- ---
    my tam teda 2 dny máme nějaký hraní tak doufám že to nebudou ty samý :)
    MURENA
    MURENA --- ---
    APPU: noo tak to já mám pak nějak volno 2dny, takže jejda nějaká procházka s hafíky :)
    APPU
    APPU --- ---
    vracíme se 19 z Kaprunu a jedeme do choc
    MURENA
    MURENA --- ---
    APPU: a to je kdy, já myslím, že mám volno, až ve čtrvtek. Jinak budu také v Praze, vydělávat své poslední peníze, pak my nastane pár měsíců valení se doma, a pak zapřah v matřství fůůf.
    Rozhodně bych se ale na něco přidala, každopádně víkend před tím budem doma, ale to asi budeš Františku ještě někde hrát viď. Dala bych petang ;)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    APPU: tož to my v choc budem...ale já vždy až od půl šestý..
    WEWA
    WEWA --- ---
    APPU: blbe nad labem! :D počkééééj, si tě tam najdu!
    APPU
    APPU --- ---
    WEWA: praha už volá ...
    WEWA
    WEWA --- ---
    APPU: mno já zrovna nevim...jelikož nastupuju do novýho jobu tak budu asi víc času trávit v Praze :/
    APPU
    APPU --- ---
    Tejden před tou open kalbou kdo všechno bude v choc ? Hodláme tam strávit tejden válenim a grilováim tak jen kdo se všechno přidá :)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    hmmm..zatrr..ale hold v létě se furt akce krejou.. ://
    WEWA
    WEWA --- ---
    MURENA: ne v poho, byli sme na to připravený ;))
    mno tak ale víš jak probíhá gardenparty - vždycky to bylo na celej víkend...ale to by se nějak vymyslelo..třeba na garden nebude počasí...se uvidí...ale škoda, že to zas bude rozcuckovaný jestli bude obojí.
    MURENA
    MURENA --- ---
    WEWA: aha tak to pohodička na rybách, nebyla vám zima?

No to je pěkně v pytli no, Honzík ten s tím počítá viď, tak ale je to večer, takže se pak přesunout tam? Vlaky jezdí :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam