• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici
    APPU
    APPU --- ---
    mě teda v sobotu bylo strašně, dobře se mi udělalo až v praze večer sem dal x havan a pohoda :) Dneska bude legrace a v pátek jedu hrát do kolína :) V sobotu se ukážu v choce
    MURENA
    MURENA --- ---
    no a já ..... :D měla jsem v neděli pocit, jako že mám kocovinu, asi z toho jídla a aktivit :)
    jinka já v neděli zalehla tak na 2 hoďky, luxus.
    co tyAPPU: jaká byla sobota? přes den zámkovka, večer další havana :) a koukám že dnes zase něco, a na pátek mi Domie posílala pozvánku, takže to máš zase nabité :D se nemůžeš nikdy vzpamatovat. Možná je to dobrá taktika,jak být pořád fík a nemít kocoviny :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    docela dobře :) ...já teda zalehla až v sobotu tak v 6 odpolko zato pak už jsem nevylezla...až tak v 8 ráno :D takže já už jsem se vzpamatovala ;))
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    APPU: ......... no nakonec přežily..ale vzpamatovávat se ještě chvíli budu
    APPU
    APPU --- ---
    tak jak ste přežili víkend ?
    MURENA
    MURENA --- ---
    WEWA: no já mám zimu jasnou, a Mišáku ty taky, v nejbližší hospodě abych tě měla po ruce :D ale na jaro se těším, vysedávačka na sluníčku s princeznou jupijou :D
    WEWA
    WEWA --- ---
    až v březnu joooo? :(( mno což, na chvíli budem muset přestat být pohodlný - manda to jistí, příjemná zpátečný procházka na vystřízlivění, Shambala taky možná varianta, to se taky dá pěšky když to dal šmejky :))) semtam si dáme country sobotu u žraloka, jindy zas můžem dát kulenčík v oštende, a bowling taky dobrá varianta na zimní radovánky :)))
    ...berte to pozitivně, budeme více cestovat a každý víkend můžeme být jinde ;)
    jinak teda u těch "černých" to bude asi hoooodně zajímací...taky jsem něco slyšela (z těch nejtajnějších zdrojů!) :P
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    holla..tady se nic neděje...asi tak jako v choceradech ://
    no tak přihodím dvě zprávy-jednu dobrou a jednu špatnou...
    špatná-na sokolovně sice brzy bude střecha hotova, avšak hospoda se otevře až v březnu příštího roku(z tajných zdrojů)

...kam budeme chodit přes zimu pít???...

dobrá zpráva-do dvou měsíců se otevře nová hospa/kalírna či klub(říkejme tomu jak chceme)-a to u "černých"(ještě tajnějšího zdroje) !! :D

a nakonec- sejdeme se v takoníně -PIC
    MURENA
    MURENA --- ---
    APPU: děkuji Františku můj nejmilejší :)
    APPU
    APPU --- ---
    Marušce všechno nejlepší dodatečně :)
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    rbiker | Bass Frequency 2011 – rajce.net
    http://rbiker.rajce.idnes.cz/Bass_Frequency_2011/#
    WEWA
    WEWA --- ---
    MURENA: jj, koukala jsem na fízlbuku, že kalbička na meridě a na příspěvok, že jste fuč... no...tak já asi merida :)
    MURENA
    MURENA --- ---
    WEWA: my jsme mimo! rodinná oslava na jihu...
    WEWA
    WEWA --- ---
    jojo velice povedená párty! též díku dík ;)
    co o víkendu? ..krom speedstopu? - na ten se asi letos nedostavim :(
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    i já přidám své - DÍKY!
    MURENA
    MURENA --- ---
    APPU: my se bavily s Magdičkou královsky, myslím že se naučila tančit :) Slyšet vlastní slovo bylo fain :) Díky moc!
    THE_HOG
    THE_HOG --- ---
    a navíc valíte moc dobře kucí a holky :)
    APPU
    APPU --- ---
    ačkoli nám nepřál osud a zvuk musel být tak na 10% myslim že legrace bylo dosti a i počasí vyšlo
    THE_HOG
    THE_HOG --- ---
    moc dobré to bylo :)
    M0R
    M0R --- ---
    APPU: i já děkuji; )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam