• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici
    MURENA
    MURENA --- ---
    WEWA: já to mám od rodičů, ale pokud nebudou excelentně vařit, tak se moc nechytají, kort když sousedi budou mít hospodu u řeky. ta vidina zahrádky je super.

SLANECZ: já bych dala boulení klidně! ale nevim jestli s hudbou jako ala gramce, třeba jen písničky ala oldies o5 ;)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    já potvrzuju "že jsem taky slyšel že od prosince klub funguje"..nicméně už teď víc fandím klukům černým... a ty otevřou taky tak nějak-aspoň Honza říkal že do konce listopadu je na bowlingu.. bysme měli ještě jednou to místo navštívit což?! ;)
    PIGMAN
    PIGMAN --- ---
    to že v prosinci otvírá řekl divadelníkům nebo alespoň takhle mi to máti tlumočila :)

WEWA: ta vidina zahrádky u řeky není vůbec špatná :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    když to je stejně všechno "jedna pani povídala.."
    víc věřim, že se to chytne u toho Toma...jsem to tam viděla a zajímavý prostory, klucí na tom docela makaj...a jestli tam na léto vytvořej nějakou alá zahrádku, u tý vody, bude nás pouštět na zahradu....tak to bude naprostá pecka!!!
    MURENA
    MURENA --- ---
    já slyšela, že by si to v prosinci měli brát, nějací dva týpci, ale že to budou rekonstruovat. jestli chtějí otvírat, tak by měli hejbnout prdelí pánové. Si teda myslím, že na zimu otvírat je blbost, na jaře na sezónu je to ideál.
    PIGMAN
    PIGMAN --- ---
    už prý začaly předělávat záchody a prohlásil že 1. prosince otvírá, ale taky tomu moc nevěřím
    WAWE
    WAWE --- ---
    to aby si zavolali skřítky z mechu...tam bude jeste práce
    PIGMAN
    PIGMAN --- ---
    zdravim, z tajných zdrojů jsem se dozvěděl že by se klub měl otevírat 1. prosince tak uvidíme jak to dopadne :)
    MURENA
    MURENA --- ---
    Něco pro zasmání
    WEWA
    WEWA --- ---
    no ještě pár Takoninů a budu si moct udělat koláž z fotek po ránu.. aneb "Rána s Havčou" :)))
    MURENA
    MURENA --- ---
    pár cvaků z Takonína, ale video bude výživné :) !
    APPU
    APPU --- ---
    mám vás rád :)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    fanda , fanda !!
    MURENA
    MURENA --- ---
    APPU: jo jo, Františku všechno nej nejlepšejší!
    APPU
    APPU --- ---
    dík ne :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    SLANECZ: jj, to byl dobrej "turnaj" :D

Franšišku vše nejlepšejší! ;))
    MURENA
    MURENA --- ---
    SLANECZ: takže je jasný, že ten obleček co Majda dostala bude nosit. Krev se nezapře :D tyvoe, kde mám břicho?
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    .. a Choceradské roztleskávačky v akci...

.. něco na úsměv :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam