• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici
    APPU
    APPU --- ---
    nádherný holky :)
    MURENA
    MURENA --- ---
    http://murenka.rajce.idnes.cz/14dni tady je náš choceradský přírustek, tak už je nám skoro měsíc, ale tohle je tak nějak průběh... :)
    MURENA
    MURENA --- ---
    WEWA: to si umim predstavit, bych se picla nebo spis je slepice ;/

Skoda ze Majda nerada dudlik, stejne jako Maggie. Majda ma jako dudlik moje prso :/
    WEWA
    WEWA --- ---
    MURENA: :DD Marge a Meggie je peckovej nápad ;)

Byl to zájezd pořádaný obcí Chocerady... nevim jakej na tom má kdo podíl, ale oni to zas tolik neposrali.. jen se netrefili do výběru průvodce - to byl debil na entou :// a pak to posraly dámy, když jedna šla na hajzl, dlouho se nevracela tak jí šla druhá hledat, první se vrátila, paráda, ale zas šla třetí hledat tu druhou - fakt na palici, takhle se u toho metra hledaly hodinu, krávy :/
    takže s obcí jo ale ne z půlkou vymydlenejch choceradskejch dámiček :))
    MURENA
    MURENA --- ---
    masky, párty , že bych šla za Marge a Meggie Simpsons :D
    WEWA: Hale a s kým jsi jela? ať víme čeho se vyvarovat :D
    WEWA
    WEWA --- ---
    SLANECZ: člověk aby to z něj doloval cóóó?? :))
    APPU: povánoční bude dobjá ;)

jinak teda...mě tak napadá...co silvestrrrr??????????????

WAWE: ty hory asejc neklapnou viď?
    APPU
    APPU --- ---
    novoroční nevim nevim to budu asi pryč ale můžeme dát povánoční nebo lednovou
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    APPU: masky?...párty?...novoroční??...!!! :)

jinak shambala goood..jen jsem byl brzy unaven a kapůt.. jo kdyby někdo měl fotky či video..chceme vidět-mě se fotky nějako smazaly ve fotáku při akci:( mám jen pár momentek
    WEWA
    WEWA --- ---
    APPU: jupíííííí ;)
    WAWE
    WAWE --- ---
    http://www.youtube.com/watch?v=uHpuYPeqNss&feature=related pardon za vsuvku ale tahle prostě baví :)
    WAWE
    WAWE --- ---
    tak v Shabale jsem se moooc bavil :D :D...nevim hodne, ale rozhodne nemohl byt lip!, hudebni zazitek taky naplňující, super prostě :)....v maskach? zabiram si Froda :D
    PIGMAN
    PIGMAN --- ---
    APPU: tak to už se nemůžu dočkat :)
    APPU
    APPU --- ---
    novoroční párty asi bude u honzika ala oldies party v maskách :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    hmm.. :) a chystá se nějaká vánoční/povánoční či novoroční pááárty?
    APPU
    APPU --- ---
    lidi bylo akorat cca 100 a hudebne me to bavilo. Touchwood v chilloutu nejlepsi hauzik
    WEWA
    WEWA --- ---
    já slyšela jen pár útržků... bitka, pecka párty, málo lidí, dost lidí, už byla lepší bass frequency a teď teda, že se někdo luxusně bavil :)))
    že já tam nejela, stejně jsem se vožrala u černejch do 3 do rána :D ...spánek hoďka, pak další dvě v buse cestou do víndě...a řeknu vám, výlet za všechny prachy - už nikdy víc, eště s takovou organizací ://
    APPU
    APPU --- ---
    ja se bavil luxusně
    WEWA
    WEWA --- ---
    tak co bando, nějaký recenze k Shambale? a "jo dobrý to bylo" jsem už slyšela...takže něco obsáhlejšího prosím ;)
    WEWA
    WEWA --- ---
    já se teda ale vůbec netěšim!!! ...asi se tam nedostanu vůbec :(((
    APPU
    APPU --- ---
    pecka u něj slevu nikdo neukecá :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam