• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici
    WEWA
    WEWA --- ---
    MURENA: no teď už snad radši bez tý vodky ;)) ale ouk, ozvem se :)
    MURENA
    MURENA --- ---
    WEWA: joo to bylo nejlepší ráda na to vzpomínám :)) to zopakujeme ne???!!! až pudete holky dejte vědět, se přidám :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: no, to je jiná! určitě, musíme... takovejch atrakcí a konečně tam budu mít spřízněnou duši na atrakce... i když teda, sorry Muréna, po flašce vodky si mi taky byla spřízněnou duší - centrifugáááááá.. to byla prdel ;)))))
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: já kolem sebe potřebuju lidi!! nebaví mě se chodit "bavit" sama... to se pak ani nebavím :/ navíc všechny tyhle zábavy vyžadujou notnou dávku peněz... což nemam, abych každej den chodila tam, pak zase tam... tohle byla sice investice naráz ale zabiju s tím takovýho času a nemusím investovat nic, max pár kaček na pivečko po cestě.. a když bude venku hnus, tuplem se mi nikam nechce... od toho "domácí kolo" :)) časem pořídim normálního bajka ale ten zůstane v choc..
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    WEWA: a od 3.3. do 22.4. tu máme MATĚJSKOU, tak doufám, že letos půjdem !!!
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    WEWA: výstava fotek LaChapella v Rudolfinu, krámy, kina, bobová dráha na Proseku, bruslení pod střechou, jídla z celýho světa v hospůdkách...
    já sem teda zvyklá chodit skoro všude sama, to je fakt...
    více na: http://www.cokdyvpraze.cz/
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: například?

jináč teda do Punťa bych se podívala, vo tom žádná... uvidíme jaká bude konstalace hvězd a kdo by se přidal ;)))
    M0R
    M0R --- ---
    my sme museli Lolu snad 14 dnů brát ven jenom na vodítku, tentokrát jí to děvka-období trvalo nějak dlouho
    M0R
    M0R --- ---
    MURENA: to by si měl u vás odpracovat alimenty, ne? :)
    MURENA
    MURENA --- ---
    M0R: jeden místní vořech miluje naší zahradu, kor když amálka hárala, takže nehoda hodinová :/
    MURENA
    MURENA --- ---
    tyvoe dva dny jsem nejdu a je tady hotovy love story :)
    plodnej dům to teda jo, štěňat 8 , rybiček už mraky, ale ty se žerou na vzájem, a o mateřské školce nemluvím. pro ženy s problémy otěhotnět, nabízíme nocleh :))
    APPU
    APPU --- ---
    s tebou si to oslavim v shambale :)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    no pokud někdo domluvil ten svoz? :D

jinak teda za nás-my se omlouváme z rodinných důvodů.. myslím že všichni pochopěj;)
    APPU
    APPU --- ---
    já se snažim udělat mejdan už nestíhám řešit kdo přijede :)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    APPU: jak nevim? Jeden z pořadatelů to přece musí vědět :)
    APPU
    APPU --- ---
    od vás nevim, od nás skoro všichni
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    a kdo se teda "vod nás" chystá do Puntíku ??? sic mám volno, ale nevim nevim
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    WEWA: voe dyť v Praze je tolik zábavy... bych hned věděla, co si počít!
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    SLANECZ: nějak brzo nééé... hlavně ať to dobře skončí
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam