• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici
    WEWA
    WEWA --- ---
    MURENA: a jéééééé, stejný účinky jako malý pivo nebo komboška... no, potěš pánbůh :DD
    MURENA
    MURENA --- ---
    no tak sorry noo , plašíím...hlavně že se něco děje :D a diagnóza je ,, VYKOJENÝ MOZEK" s každým cucnutím, jsem víc mimo :)) to bude za pár měsíců sranda :)
    APPU
    APPU --- ---
    mlíko na bradě řikáš ? hmmm rozveď to :))
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    APPU: vyko(le)jená myslíš :D taky mě napadlo něco ve smyslu vraženýho mlíka na ...
    APPU
    APPU --- ---
    asi je trochu vykojená
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    MURENA: co blbneš, ty závody jsou teď o víkendu ne, a Fashion Market 16.3... matkooo, prober se mi :)
    MURENA
    MURENA --- ---
    MARTINA00: počkat a co ta praha? takže taky nic ne ...
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    závodu se nemohu účastnit, neb sem na horách, ale moje konvice s vystřelovacím víčkem by ještě zamíchala pořadím :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    APPU: to já taky... ale tak na cenu útěchy ;D
    APPU
    APPU --- ---
    SLANECZ: mám jasnou favoritku ti řikám :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    tak uvidíme no... každopádně mi pls v ten pátek písněte třeba sem nebo sms jak to vypadá hmm? :)
    MURENA
    MURENA --- ---
    MARTINA00: no chtělo by to 2 auta, páč by jela asi i zuzka a Kikina možná, ale pokud ne tak se můžeš svézt.
    WEWA: ještě nevíme jak pojedeme, ale asi po obědě, takže jestli pojedou dva vozy, domu tě vezmeme pokud nestihneš i výstavu ;)
    SLANECZ: to asi mi budeme v praze, teda pokud si nemáme udělat ryze dámskou jízdu ...?!
    WEWA
    WEWA --- ---
    MURENA: no podle toho v kolko... já jsem v práci a končim, když mě zas pustěj, v půl 4 ;) ..a kdybych se pak téže mohla svézt, tak bych aj šla :)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    ICHBIN: konečně akce hodná této obce!! :D hrrrrrr do varu..fando tys říkal že v sobotu dojedeš viď, vem ssebou konvičku;)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    MURENA: taky bych šla, mám to zaškrtlý v kalendáři! :) bych se asi mohla svézt i s Vámi, což?
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    WEWA: mno bylo to na poslední chvíli, asi tak na 2 hoďky a spala sem u Lucie..
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: na to prdim hale, to nikoho neseženem... tam je to za docela dost a v pátek pochybuju, že někdo bude chtít vyrazit :/ tak doraž na piváka aspoň nooo..cooo? ;)
    jináč teda, já jsem do puntíku chtěla dorazit, jenže nebylo s kým... všichni někam razili, většina do bene... kdyby ses třeba ozvala, jela bych též... hmm no nic, škoda.. pozdě bycha honiti ;)))
    napravíme na offico párty :)
    APPU
    APPU --- ---
    Přesně tak, cennim si toho :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam